mindenkire rálőtt

2019.09.01. 07:45

Ámokfutást rendezett egy férfi Texasban (videó)

Egy 30 éves férfi meggyilkolt négy embert és megsebesített 21 másikat egy szombaton kitört lövöldözésben a nyugat texasi Midland és Odessa városokban – közölték a helyi hatóságok.

A tájékoztatás szerint a támadó, aki ismert volt a rendőrség számára,

ellopott egy postai járművet és tüzet nyitott rendőrökre, motorosokra és vásárlókra.

Az eset egy autópályán kezdődött, ahol egy rendőr igazoltatni próbálta a férfit, aki azonban rálőtt a hatósági emberre. Menekülni kezdett, és közben meglőtt egy másik embert. Később elhagyta saját autóját és ellopott egy postai járművet, hogy azzal meneküljön tovább.

Ámokfutása egy mozinál ért véget, ahol már rendőrök hada várta.

A CBS amerikai tévélánc bemutatott egy videófelvételt, amelyen Odessa városban egy mozinál látni lehetett, hogy egy fehér postai jármű nagy sebességgel nekiütközött egy másik járműnek, majd a rendőrök tüzet nyitottak a sofőrre. A képeken sikoltozó embereket lehetett hallani és látni.

A 17 hónapos Anderson Davist is arcon lőtte a támadó.

A mozi parkolójában végül a rendőrök végeztek az ámokfutóval. A hatóságok korábban azt gyanították, hogy két támadó volt, de később ezt cáfolták. Egyelőre nem lehet tudni pontosan, mi volt a támadó indítéka.

A lövöldözés pillanatai, sikoltozva földre fekszenek az emberek, mialatt folyik a tűzharc a mozinál:

A texasi El Pasóban augusztus 3-án egy férfi a város egyik áruházánál 22 embert agyonlőtt és több tucatnyit megsebesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában