Javaslat

2017.11.23. 13:21

A nemzeti konzultáció határidejének meghosszabbítását kéri a Fidesz

A nagyobbik kormánypárt és parlamenti képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hosszabbítsa meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció határidejét december 1-jéig – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus kiemelte: még le sem telt a pénteki határidő, de már több mint 1,7 millióan mondtak véleményt a Soros-tervről, ami már most rekordnak számít, hiszen eddig egyik korábbi konzultáción sem vettek részt ilyen sokan.

Halász János közölte: még most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek, és azt szeretnék, ha mindenki el tudná mondani a véleményét, ezért a pénteki határidő meghosszabbítását kezdeményezik a kormánynál.

„Minél többen mondunk nemet a Soros-tervre, annál erősebbek vagyunk”

- hangsúlyozta.

Hozzátette: a lehető legtöbb emberre van szükség, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől és attól a frontális támadástól, amelyet Soros György indított hazánk ellen kizárólag azért, mert nem akarunk bevándorlóország lenni. Azt kérte, aki eddig nem töltötte ki az íveket, tegye meg.

Azt mondta, Soros György most már személyesen is támadást indított, a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, hazudik és fenyeget. Bejelentette, hogy kampányt indít az ország ellen, ehhez médiát vásárolt magának, rájuk uszította a brüsszeli szövetségeseit, a Soros-szervezeteket, és a hírek szerint azok ügyvivői hamarosan az Egyesült Államokba utaznak, hogy ott is lejárassák Magyarországot – folytatta.

A Magyarország elleni támadások része lesz az uniós költségvetési tárgyalásokon történő nyomásgyakorlás, a brüsszeli számonkérés a Soros-szervezetek átláthatóságáról szóló vitán, és további, az Orbán-kormányt elítélő nyilatkozatok, megrendelt hírek sorozata – fejtette ki a politikus.

Eközben zajlik a Soros-terv végrehajtása is – tett hozzá Halász János, megjegyezve, a közelmúltban elfogadott EP-állásfoglalás kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvótát, az unióba lépő migránsok automatikus letelepítését, felgyorsított családegyesítést, a betelepítést elutasító országok megbüntetését és a Soros-féle NGO-k (nem kormányzati szervezetek) menekültügyi eljárásokba való bevonását tartalmazza. Ezek mind a Soros-terv részei, és mindent meg fognak tenni, hogy rákényszerítsék a magyar emberekre, és bevándorláspárti kormányt ültessenek a hatalomba – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője.

Kérdésekre válaszolva közölte: a nemzeti konzultációról fórumsorozatot tartottak, ez a folyamat lezárult, de az egyéni képviselők a körzeteikben továbbra is beszélnek erről a témáról, mert most ez a legfontosabb kérdés Magyarország számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában