Ország-világ

2020.07.14. 12:21

Orbán Viktor a portugál miniszterelnökkel tárgyalt

Budapestre érkezett António Costa, Portugália miniszterelnöke, akit Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadott – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden délelőtt.

Budapest, 2020. július 14. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja António Costa portugál miniszterelnököt a Karmelita kolostornál 2020. július 14-én. A munkamegbeszélés célja, hogy elõkészítsék az Európai Unió pénteken kezdõdõ állam- és kormányfõi csúcstalálkozóját, és egyeztessék a nemzeti álláspontokat a napirenden lévõ költségvetési témákban. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/-

Forrás: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/-

A munkamegbeszélés célja, hogy előkészítsék az Európai Unió pénteken kezdődő állam- és kormányfői csúcstalálkozóját, és egyeztessék a nemzeti álláspontokat a napirenden lévő költségvetési témákban – mondta Havasi Bertalan.

Borítókép: a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja António Costa portugál miniszterelnököt a Karmelita kolostornál 2020. július 14-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában