figyelmesség

2018.04.10. 22:36

Orbán Viktor megköszönte a támogatást az FTC-nek

A miniszterelnök köszönetet mondott a Fradi vezetőinek és játékosainak a támogatásért.

Budapest, 2014. augusztus 10. Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédéhez készül a Ferencvárosi Torna Club (FTC) új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján, Budapesten 2014. augusztus 10-én. Mellette jobbra Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, balra Kovács Kokó István olimpiai és világbajnok ökölvívó, valamint Gundel Takács Gábor, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) műsorvezetője.

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Beliczay László

Orbán Viktor kormányfő kedd délután a Népligeti Sportközpontban járt, ahol személyesen mondott köszönetet az FTC-nek a támogatásért – olvasható a fradi.hu-n.

A rövid cikk szerint a miniszterelnök megköszönte az elmúlt hetekben nemzeti ügyekben nyújtott támogatást a Ferencvárosi Torna Club vezetőinek, valamint korábbi és jelenlegi játékosainak.

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke apró figyelmességgel lepte meg a kormányfőt – írták.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a Ferencvárosi Torna Club (FTC) új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján 2014-ben

Forrás: MTI Fotó/Beliczay László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában