Ország-világ

2020.07.07. 22:55

Spanyolországban lett öngyilkos a magyar alvilág ismert alakja

K. F. Roland spanyolországi otthonában végzett magával – tudta meg a PestiSrácok.hu.

Az évek óta orosz feleségével Marbellán élő K. F. Roland jól ismert személy volt az éjszakai életben, sokáig cigaretta-csempészetben utazott, majd körözés alatt is állt, mert jogerősen elítélték zaklatásért, és elzárás helyett pénzbüntetést szabtak ki rá, amit egy ideig nem fizetett be, ezért a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene – írja a lap.

Emellett még emberölés kísérlete miatt is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, továbbá a férfi egy építőipari beruházáshoz kapcsolódó csalási ügyben is bíróság előtt állt. Évekkel ezelőtt azért került elő a neve, mert egy belvárosi ingatlanvita miatt összetűzésbe került a jelenleg költségvetési csalás miatt Spanyolországban kiadatási őrizetbe került Veres István vállalkozóval, a Zóna Taxi volt tulajdonosával.

A Pesti Srácok hozzáteszi:

K. F. Rolandról a bulvárlapok is megírták korábban, hogy nagylábon élt, luxusautókkal járkált, és többször a magyar hírességek közül választott párt magának.

A Blikk például 2009-ben azt írta, hogy esküvőt és gyerekeket terveznek az egyik ismert celebbel, ám erről egyikük sem akart akkor nyilatkozni.

Van segítség!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobiltelefonról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában