bűnügy

2019.10.24. 10:44

Szexuális kényszerítés miatt emeltek vádat egy férfi ellen Pécsen

Fényképekkel zsarolt egy társkereső oldalon megismert nőt.

Szexuális kényszerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen – közölte a Baranya megyei főügyész csütörtökön.

Varga-Koritár György azt írta,

a fiatal nő egy olyan országos társkereső oldalon került kapcsolatba a vádlottal, amelynek segítségével a férfiak anyagi támogatást biztosíthatnak fiatal lányoknak.

A férfi kilátásba helyezte, hogy anyagilag támogatná őt szexuális aktus fejében, a nő pedig előzetes üzenetváltásaik során szexuális jellegű fényképeket küldött neki.

Néhány nap múlva Pécsen találkoztak, ahol szexuális kapcsolat is létrejött közöttük, a férfi azonban az ígért pénzt nem fizette ki a nőnek, aki ezek után megszakította vele a kapcsolatot.

A férfi kilátásba helyezte, hogy ha további szexuális kapcsolat nem lesz közöttük, akkor a nála lévő fényképeket elküldi a sértett családjának, iskolájának. Mindemellett azzal is zsarolta a nőt, hogy a róla készült videókat feltölti egy pornográf jellegű videómegosztóra.

A nő ezután feljelentést tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában