Tilos a behajtás

2017.08.09. 09:52

Terrorriadó a Balatonnál

Autótilalmat rendeltek el húsz part menti utcában öt napig.

A Boglári Szüreti Fesztivál idején a rendőrség kizárja a gépjárműveket Balatonboglár teljes parti központjából. Terrorvédelmi okokra hivatkozva egy huszonhat hektáros területet lefedő húsz utcába csak az engedéllyel rendelkező lakók, ingatlan használók hajthatnak be, de ők is csak az ingatlanjukon tárolhatják kocsijaikat – derül ki a város honlapján olvasható közleményből:

„ A BB Boglári Szüreti Fesztivál rendezvény forgalmi rendjét a Rendőrség közlekedési, közbiztonsági és terror elleni védelmi okokból a korábbiakban megszokottakhoz képest megváltoztatta.”

Az idei évben behajtási engedélyt kell kérniük azoknak a tulajdonosoknak, akiknek az ingatlana a felsorolt utcákban helyezkedik el: Vasas utca – Strand sétány – Hunyadi utca – Vasas utcáig tartó szakasza – Kisfaludy utca – Balaton utca – Napsugár utca – Kikötő sétány – Aranyhíd utca – Kikötő utca – Széchenyi utca – Bartók Béla utca – Liszt Ferenc utca – Kazinczy utca – Alkotmány utca – Tinódi utca – Platán sor – Parti sétány – Kupa vezér utca – Báthory István utca – Matróz köz – Szentmihályi utca – Kodály Z. utca a Matróz közig tartó szakasza.

A lezárt területre kizárólag csak behajtási engedéllyel lehet behajtani! A lezárás 2017. 08. 16-án (szerda) 06.00 órától 2017. 08. 21-én (hétfő) 06.00 óráig tart. Ezen időtartamon belül a felsorolt utcákban megállni és várakozni tilos!” – írják többek között közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában