Kékfény

2020.08.27. 19:42

Tizenkét embert őrizetbe vettek egy drogellenes akcióban Pécsen

Tizenkét embert vettek őrizetbe egy kábítószer-ellenes akcióban a dél-dunántúli rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységei Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

Széles körű felderítés után szerdán tizenhárom helyszínen csaptak le, és 23 embert állítottak elő, valamint kábítószergyanús anyagokat, az előállításukra alkalmas eszközöket, járműveket, készpénzt, mobiltelefonokat és egyéb tárgyakat foglaltak le közölték.

A rendőrök tizenkét embert gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették őket. A pécsi akcióban a BMRFK rendőrei mellett a Tolna és a Somogy megyei főkapitányság munkatársai, a Készenléti Rendőrség bevetési támogató osztálya, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is részt vettek írták.

A BMRFK új pszichoaktív anyaggal bűnszövetségben elkövetett visszaélés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában