értelmetlen vég

2019.10.28. 19:44

Tizenöt órán át lógott fejjel lefelé egy férfi egy kémény tetejéről

A tűzoltókat hétfő hajnalban riasztották az észak-angliai város, Carlisle ikonikus nevezetességéhez.

Meghalt egy férfi, aki tizenöt órán át lógott fejjel lefelé egy 90 méter magas kémény tetejéről az angliai Carlisle-ban.

A mentőalakulatok órákon át próbálkoztak azzal, hogy kiszabadítsák a férfit és lehozzák az óriás kéményről, ám minden próbálkozásuk sikertelen volt – adta hírül a BBC hírportálja.

A tűzoltókat hétfő hajnalban riasztották az észak-angliai város ikonikus nevezetességéhez, az 1836-ban épült gyapotmalom tornyához. Megpróbálták helikopterről elérni őt, de a helyzet veszélyessége miatt felhagytak vele.

Végül Skóciából érkezett egy speciális hidraulikus cseresznyeszedő gép, amelynek segítségével a tűzoltók kora este lehozták az ötvenes éveiben lévő, de már élettelen férfit.

A rendőrség közölte, vizsgálatot indított annak kiderítésére, miért és miként mászott fel a férfi a torony lépcsőjén, amelynek tetején beakadt a lába, és valószínűleg kibillent egyensúlyából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában