tragédia

2017.08.05. 21:05

Vízbe fulladt egy 18 éves fiú Balatonmáriafürdőn

A fiú egy vízibicikliről ugrott a vízbe, de nem tudott úszni, ezért fulladt meg.

Balatonmáriafürdõ, 2017. augusztus 5. Vízirendõrök keresnek egy Balatonban elmerült 18 éves fiút a balatonmáriafürdõi strandon 2017. augusztus 5-én. A fiú a parttól mintegy 400 méterre ugrott a vízbe egy vízibiciklirõl, amelyen rajta voltak családtagjai is. A vízibicikli utasai közül senki, a fiatal fiú sem tudott úszni, így amikor elmerült, senki sem tudott a segítségére sietni. A fiú belefulladt a vízbe, a holttestét megtalálták. MTI Fotó: Varga György

Megtalálták annak a 18 éves fiúnak a holttestét, aki Balatonmáriafürdőnél tűnt el a Balatonban – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának sajtóreferense szombat este az MTI-vel.

Bakos Zsuzsanna közölte, a haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség.

Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője korábban azt közölte a fiú a parttól mintegy 400 méterre ugrott a vízbe egy vízibicikliről, amelyen rajta voltak családtagjai is. A vízibicikli utasai közül senki, a fiatal fiú sem tudott úszni, így amikor elmerült, senki sem tudott a segítségére sietni. A fiú belefulladt a vízbe, a holttestét megtalálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában