Baleset

2018.03.24. 12:43

Vonattal ütközött egy személyautó Debrecenben

Összeütközött egy vonat és egy személyautó szombaton Debrecen külterületén - közölte a katasztrófavédelem. Az M1 csatorna úgy tudja, egy súlyos és kettő könnyebb sérültje van a balesetnek.

A közlemény szerint a baleset helyszínét, a szordasi átjárót a mentés idejére lezárták, a vasúti közlekedés szünetel. Az első információk szerint az autó vezetője és a vonat három utasa megsérült – tették hozzá. Az M1 csatorna szombat reggeli híradójában elhangzott, az autó sofőrje, egy nő súlyos sérüléseket szerzett az ütközésben. A vonat körülbelül öt métert tolta maga előtt a járművet.

A kisiklott vonat és az összeroncsolódott személygépkocsi az ütközés után
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Mávinform azt közölte, a Tisztalökről Debrecenbe tartó vonat ütközött össze az autóval a vasúti átjáróban. A fénysorompó jól működött, piros jelzést adott a közúton közlekedők felé – tették hozzá. A motorvonat az ütközés miatt kisiklott; az utasok közül ketten könnyebb sérülést szenvedtek.

A műszaki mentés ideje alatt Debrecen és Hajdúböszörmény között az utasokat vonatpótló buszok szállítják el – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában