Tusványos

2017.07.22. 20:49

Orbán: minden körülmények között kiállunk Lengyelország mellett

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután Tusnádfürdőn megbeszélést folytatott Piotr Naimskivel, a lengyel törvényhozás (szejm) lengyel-magyar parlamenti csoportjának elnökével, akit ismételten biztosított Magyarország szolidaritásáról – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

A beszélgetésen Orbán Viktor kifejtette: Brüsszel Lengyelországgal szembeni fellépése nem fair, igazságtalan, és ellentétes azokkal az eszmékkel, amelyeknek talaján Magyarország áll, és amelyen az uniónak is állnia kellene. A magyar kormányfő biztosította Lengyelországot Magyarország barátságáról és szolidaritásáról – közölte Havasi Bertalan.

(Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (b) beszélget Piotr Naimskivel, a Szejm lengyel-magyar parlamenti csoportjának elnökével (b2) a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn. MTI-fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs.)

 

Címkék#Tusványos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!