Szponzorált tartalom

2019.08.02. 10:30

Közelebb hozzák az alkotókat a közönséghez az Amaryllisben

Hanol Erzsébet

A We love Szekszárd program részeként Amaryllis Art Cafe címmel indult sorozat a szekszárdi Amaryllis étteremben, ezzel is erősítve a lokálpatriotizmust. Ezúttal Czakó Balázs fotóiból nyílt kiállítás. A csütörtöki megnyitó vendégeit Kindl Gábor, az Amaryllis Art Cafe sorozat fővédnöke köszöntötte.

Mint mondta, Czakó Balázs rendkívül aktív a közösségi médiában, így a képeivel gyakran lehet találkozni. A sorozat célja viszont, hogy közelebb hozzák az alkotókat a közönséghez, és a kiállítás idejére a képek a mindennapjaik részévé váljanak. A fotóst méltatva Kindl Gábor azt is kiemelte, hogy képeiben benne van mindaz, amit ő képvisel, és nemcsak a magas szintű technikai felszereltség fontos számára, hanem a minőség is.

Czakó Balázs arról beszélt, hogy a tárlat összeállítása során a korábbi években készült fotókból merített, ugyanakkor újszerű megjelenítésére törekedett. Így például fa- és fém nyomaton, valamint üvegen is látható ugyanaz a fotó, más-más hatást keltve. A képek egy része szűkebb pátriánkban készült, de olyanok is vannak, amelyek távoli tájak csodáit mutatják meg a közönségnek. A kiállítás egy hónapig látható, de félidőben néhány képet kicserélnek majd, hogy minél több alkotást meg tudjanak mutatni a vendégeknek.

Az Amaryllis Art Cafe sorozattal a szekszárdi, Tolna megyei művészeket szeretnének támogatni, további lehetőséget biztosítva számukra a megjelenésre, az érdeklődők megszólítására. Egyben ajándék is ez a vendégek számára, akik hónapról hónapra más-más alkotó munkáiban gyönyörködhetnek, miközben az étterem étel- és italkínálatát élvezik. Egyúttal abban is bíznak, hogy a kiállítások újabb vendégeket vonzanak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában