HIRDETÉS

2022.05.26. 23:59

Női kézitáskák – melyiket válasszuk egy üzleti találkozóra?

Öltözködés szempontjából célszerű a különböző életterületeket egymástól elkülöníteni. Teljesen magától értetődő, hogy például a hétköznapok alapjáraton másféle megjelenés után kiáltanak, mint mondjuk a céges találkozók, esetleg a dress code-dal ellátott események. Utóbbiakra egyébként azért könnyű felkészülni, mert a kódban adottak a stílusra, megjelenésre vonatkozó elvárások, amikhez csupán igazodni kell. Viszont előfordulhat, hogy a mindennapokban picit nehezebb súlyozni és kategorizálni az egymástól eltérő élethelyzeteket. De szerencsére nem lehetetlen, és egy kis odafigyeléssel pikk-pakk megoldható!

TEOL

Női kézitáskák – melyiket válasszuk egy üzleti találkozóra? Fotó: answear.hu

Fotó: FaustFoto

Mit kíván az üzleted?
Nem véletlenül tettük fel így ezt a kérdést. A női kézitáskák sokszínűek, mind kialakításukban, mind színvilágukban. Vagyis bőven van miből válogatnod. Úgyhogy az nem kérdéses, hogy a széles választék adott. Az, viszont annál inkább releváns dilemma, hogy milyen stílusú az üzleted? Egyre többen vallják azt, hogy az életük az üzletük, ami egyet jelent azzal, hogy öltözködés terén a kettő között nincsen szignifikáns különbség. Magyarul ami a mindennapokban passzol, és tetszetős, az a céges alkalmakon is tökéletes választás. 

Viszont ha esetleg más irányból közelíted meg az üzleti életedet, vagy alapvetően nem te vagy az, aki ezeket az eseményeket koordinálja, akkor az elegancia az a jellemvonás, amit célszerű előnyben részesítened. Az elegáns modellek minden egyes, amúgy alkalmi viseletet feltételező szituációban kitűnően teljesítenek. Pontosan azért, mert ellenállhatatlanok, és maximálisan stílusosak, miközben az elegancia jegyeit képviselik.

Fotó: answear.hu

A táskához szoknya vagy nadrág illik inkább?
Egyre megy, mert tőled függ. Te miben érzed jól magadat? Fedezd fel a női szoknyákat az Answear oldalán, mert szinte rögtön nyilvánvalóvá válhat, hogy nincsen olyan táska, amihez ne találhatnál pazar társat. A szoknyákat általában úgy címkézik, hogy alkalmibb öltözékeknek számítanak, mint a nadrágok. Azért mondjuk ez az elgondolás a nadrágkosztümök felbukkanása óta némileg megváltozott, de mindenesetre sokan úgy vélik, hogy különösen a nívósabb események szoknyás eleganciát feltételeznek. 

Nem árulunk el nagy titkot akkor, ha azt tanácsoljuk, hogy mindig helyzethez és a saját ízlésedhez mérve igazítsd a részleteket, mert így garantálható a sikered.

A farmer csak mindennapos viselet lehet?
Nem, ez így ebben a formában nem igaz. Vásárolj női farmert az Answear áruházból, és máris feltöltheted a ruhatáradat olyan modellekkel, amik nem kizárólag a hétköznapok rohanásában állják meg a helyüket. A farmer egy minden szempontból sokoldalú anyag, amiből gyakorlatilag megannyi fazonú ruhadarab remekelhető. S ezt láthatóan a gyártók ki is használják, úgyhogy jócskán akad miből válogatnod.

Még akár elegánsabb modelleket is találhatsz, amik simán ideálisak üzleti találkozókra vagy alkalmibb összejövetelekre. De természetesen a mindennapokat is színesebbé és kényelmesebbé varázsolhatod egy-egy hozzád passzoló modell segítségével. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában