Hirdetés

2022.11.29. 09:59

Színvonalas szakmai oktatás a Perczelek városában!

Immár egy éve megújult Jókai utcai épületében folytatja színvonalas szakmai oktatói munkáját a Tolna Megyei SZC Perczel Mór Technikum és Kollégium Bonyhádon. Remek lehetőségekkel várja azokat a diákokat, akik most választanak pályát, a 2023/2024-es tanévben kezdik meg középiskolai tanulmányaikat.

PR

Képek forrása: Tolna Megyei Szakképzési Centrum

Miért érdemes bennünket választanod?

  • Mert nálunk széles és sokszínű szakmai kínálatból választhatsz, hiszen hat ágazatban nyolc szakmai kimenettel tervezünk képzéseket indítani a 2023/2024-es tanévben. 
  • Mert választhatsz ötéves, szakmát és érettségit is adó technikumi szintű képzés, valamint hároméves, szakmát adó szakképző iskolai képzés közül. Amennyiben a technikumot választod, nyitva lesz előtted az út a felsőoktatás irányába is, sőt azonos szakirányban szakmai végzettséged még előnyt is jelenthet a felvételin, illetve további tanulmányaid során. 
  • Mert jól felszerelt szaktantermekkel, tanműhelyekkel rendelkezünk. A gyakorlati oktatás feltételeit az épületgépészeti, fa- és bútoripari, kereskedelmi és szociális ágazatok területén a 9. évfolyamokban az iskolai tanműhelyekben, demonstrációs tantermekben, a felsőbb évfolyamokban pedig külsős gyakorlati helyen – duális partnereknél – biztosítjuk. 
  • Mert azon dolgozunk, hogy diákjaink számára biztosítani tudjuk a külföldi tapasztalatszerzés lehetőségét is. 
  • Mert ha technikumi képzésben veszel részt, magas szinten készítünk fel az érettségire a közismereti tárgyakból, és ha felsőfokú oktatási intézménybe szeretnél majd felvételizni, biztosítjuk számodra az emelt óraszámú képzést. 
  • Mert ha a szakképzést választod, például Perczel-es leszel, ösztöndíjat, a duális képzés keretében munkabért kaphatsz, tanulmányaid végén pedig pályakezdési támogatásban részesülhetsz.
  • Mert megújult iskolaépületben, modern, komfortos környezetben tanulhatsz, hiszen technikumunk infrastruktúrája és oktatási tárgyi feltételrendszere az elmúlt években jelentős fejlesztéseken ment keresztül. 
  • Mert Perczelesnek lenni jó! A suli közössége kiváló, ezt már hagyományos gólyatáborunkban megtapasztalják a bennünket választó diákok. Ezt követően még több iskolai kezdeményezésben, rendezvényen, projektben vehetnek részt.
Képek forrása: Tolna Megyei Szakképzési Centrum

Intézményünkben a felvételi kérelmekről az általános iskolai tanulmányi eredmények alapján döntünk, nincs külön felvételi vizsga. Egyes szakmák esetében a felvétel feltétele a képzési és kimeneti követelményekben előírt egészségügyi alkalmasság igazolása.

Válaszd a szakképzést, válassz bennünket!

Elérhetőségek
Cím: 7150 Bonyhád, Jókai u. 3.
Telefon: +36-74-451-424
E-mail: [email protected]
Honlap: https://perczel.tmszc.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/perczelmediatar


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában