Szponzorált tartalom

2022.11.15. 09:59

Tolna Megyei SZC I. István Szakképző Iskola: nálunk megtalálhatod a helyed

A Tolna Megyei SZC I. István Szakképző Iskolában több szempontból is remek lehetőségeket kínálunk a pályaválasztó nyolcadikosok számára.

Hirdetés

Forrás: Tolna Megyei Szakképzési Centrum

Miért dönts a mi iskolánk mellett?

  • Mert olyan szakmák megtanulására adunk lehetőséget, amelyek keresettek a munkerőpiacon, így tanulóinknak jó esélye van rá, hogy az általuk választott szakmában megtalálják számításaikat. Elég, ha belegondolsz, hogy ma milyen nagy a kereslet a jó szakemberek iránt az építőiparban, gépészeti területen, de a kereskedelemben is.
  •  Mert jól felszerelt tanműhelyekkel, az oktatást segítő technikai eszközökkel ellátott tantermekkel rendelkezünk. Iskolánk különleges hangulatát a családias légkör, valamint az egykor kúriaként szolgált főépület, és a hozzá tartozó park határozza meg.
  • Mert a kisebb tanulólétszámmal dolgozó intézmények közé tartozunk, ami lehetővé teszi a kiscsoportos foglalkozások megvalósítását, az egyéni, rugalmas tanulási utak kialakítását. Elhivatott oktatóink nem csak abban segítenek, hogy a tanulás terén kihozhasd magadból a legtöbbet, hanem abban is, hogy a mindennapi életben is jobban boldogulj.
  • Mert iskolánk a térség vállalkozásaival rendkívül szoros együttműködésben áll, így a duális képzés feltételei adottak, tehát jó eséllyel tehetsz szert vállalati környezetben szakmai gyakorlatra.
  • Mert, ha a szakképzést választod, ösztöndíjban részesülhetsz, majd - ha az első éved után duális képzési keretek között, szakképzési munkaszerződéssel egy vállalatnál folytatod a tanulást - szakképzési munkabért kapsz. Ennek összege jelenleg bruttó 100 ezer forint körül van.
  • Mert tanulmányaid sikeres befejeztével egyszeri pályakezdési támogatásra leszel jogosult, melynek összege a vizsgáid eredményétől függően akár a 300 ezer forintot is elérheti.
  •  Mert nálunk akkor is megtalálhatod a helyed, ha még nem tudtad eldönteni, milyen irányban haladj tovább, vagy ha az általános iskolát kompetenciahiánnyal fejezted be. Orientációs évfolyamunkba járókat az egyéni tanulási utak pedagógiájával, személyes pályaorientációval és életpálya-tanácsadással segítjük, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb utat. Az orientációs évet követően a középfokú oktatás bármely szintjébe bekapcsolódhatnak.
Forrás: Tolna Megyei Szakképzési Centrum
  • Intézményünkben a felvételi kérelmekről az általános iskolai tanulmányi eredmények alapján döntünk, nincs felvételi vizsga. Egyes szakmák esetében a felvétel feltétele az egészségügyi követelményeknek való megfelelés igazolása.

Válaszd a szakképzést, válassz bennünket!

Elérhetőségek

Cím: 7030 Paks, Iskola u. 7.
Telefon: +36-75-311-278
E-mail: [email protected]
Honlap: iistvan.tmszc.hu
Facebook: facebook.com/tmszciistvan

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában