Hirdetés

2023.05.30. 15:30

Nyári bulit tervezel? Ezek a termékek jól jöhetnek!

Kell valakit meggyőzni arról, hogy nyári bulit szervezni kellemes dolog? Gondolj csak bele: kora este van, és a kellemes nyári hűvös simogatja a bőrödet. A tücskök őrülten játszanak a fűben, a hang keveredik a szivárgó parti zenével. Minden virágzik, mindennek csodálatos az illata. A barátok felhívnak, megkérdezik, hogy vásároljanak-e valamit útközben. A forró grillsütőben már vörösödik a szén, a füst pedig szétárad a környéken. Sorra érkeznek a vendégek, mindenki betesz valamit a hűtőbe. Valaki megkérdezi, hol van a dugóhúzó, valaki tölt egy pohár hideg proseccót, valaki más éppen a kedvenc zenédre váltott. Irreálisnak tűnik? Pedig kicsit sem az, csak elő kell készíteni megfelelően a terepet!

PR-cikk

Forrás: Freepik

Hogyan kell megszervezni egy nyári bulit? A tökéletes terv az alap!

Az elv egyszerű. Ha jó bulit akarsz rendezni, akkor meg kell szervezni. Sokkal korábban, mint a tervezett esemény napján. Ha te is szeretnéd ezen a bulin jól érezni magad, akkor egy tervre van szükséged. A tökéletes tervre. Mielőtt azonban rátérnék a részletek megbeszélésére, nézzünk át néhány fontos attitűdöt a szervező szerephez. A perfekcionizmust az esemény idejére a gardróbba rejtjük. Nem a tökéletességről van szó, hanem arról, hogy legyen mit enni, inni és valahol aludni. Minden más szép kiegészítés. A terv jó dolog, de a rugalmasságodra és a változásokhoz való alkalmazkodóképességedre okvetlenül szükség lesz. Váratlan fordulatok meglepően gyakran szeretnek megtörténni az ilyen eseményeken. A trükk az, hogy maradj nyugodt, és ne aggódj amiatt, hogy valami meggyullad, valami nem működik, valaki nem jön és valami eltörik. Ne feledd, hogy bármikor rendelhetsz pizzát, hozhatsz hideg sört a kútról, ülhetsz párnákra a teraszon, és úgy is felejthetetlen lesz a buli. Az egyszerűségben bízzunk minden tekintetben. Ez működik a legjobban. Mindent a bevált, egyszerű receptek szerint szervezzünk!

Nyári bulis menü

Minden mindig az étel körül forog. Ezért ez az egyik valóban fontos pontja az eseménynek, de nem a legfontosabb. Mert a legfontosabb a hangulat és a megteremtett légkör – de erről majd később. Most koncentráljunk az ételekre. A lehető legegyszerűbb étellistával kalkulálj. Ne kombinálj, ne találj ki új ételeket, bízz abban, amit már tudsz, ami neked bevált. Jól fog jönni egy Euronics szendvicssütő, egy szóda streamer vagy akár egy popcornkészítő. Amúgy meg emlékezz, hogy itt a zöldségek és gyümölcsök szezonja, amikből örök klasszikusként mindig eszményi vendégváró falatok készíthetők.

Készítsd fel otthonod a nyári bulira

Tudnod kell, melyik vendéged marad majd éjszakára. Nézd meg, van-e elegendő ágynemű, takaró, párna, és készítsd elő a hálóhelyeket előre. Számold újra a vendégeket, gondold át, van-e elég szék, pad, evőeszköz, tányér és pohár. És ami a legfontosabb: tudod, miről szól a buli? Szórakozásról, a sírásig nevetésről, a mezítláb táncolásról és a kellemes közös beszélgetésekről. Nem azért jönnek, hogy megmutasd mindenkinek, hogy te vagy a világ valaha látott legjobb szakácsa vagy szakácsnője. Nem arról van szó, hogy megfeszítsd magad, és mindenáron elnyerd az év bulija címet. A szándékokhoz kell mérni az erőt, tervezni, segítséget kérni, megtenni, amennyit csak tudsz, mert ez az egész rendezvény nem a terített asztalról szól, hanem a szórakozásról és a közös emlékekről. Ugye, hogy kedvet kaptál?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában