Hirdetés

2023.05.10. 13:21

Segítünk megtervezni az idei nyaralást!

Homokos tengerpart, égszínkék víz, zöldellő természet

PR-cikk

Forrás: cherrisk

Szerencsére nem kell messzire menni, hisz Európán belül is elképesztő úti célokat találhatunk! Hoztunk most 3 gyönyörű európai szigetet, melyek mindegyike lélegzetelállító helyszíne lehet az idei nyaralásnak!

Miért fontos, hogy időben megszervezzük a nyári utazást?

Már tavasszal érdemes elkezdeni a nyári utazás szervezését!

Miért is?

● Lemaradhatunk a jó lehetőségekről: a legjobb szállásokat hamar lefoglalják, viszont tavasszal még széles választék áll rendelkezésünkre!

● Rengeteg kedvezményes repjegyet találhatunk: a fapados járatokon már most több, jól megfizethető repjegy is elérhető a nyár eleji utazásokra. Érdemes folyamatosan figyelni a kiválasztott úti célt!

● A csoportos utazások hamar betelnek: az utazási irodák által szervezett csoportos utakon a helyek könnyen elfogyhatnak, ha nem döntünk időben!

● Nem kell kapkodni: a nyár hamarabb itt lesz, mint gondolnánk, így ha már most elkezdjük a szervezési feladatokat, akkor nem kell az utolsó pillanatban sietve szervezni az utazást.

Hova érdemes utazni, ha egzotikus élményekre vágyunk?

1. Szantorini

A napfényes Görögország vulkanikus szigete Európa egyik legnépszerűbb üdülőhelye: gyönyörű kilátás, homokos tengerpart, bájos fehér házacskák és kanyargós sétányok jellemzik Szantorinit. Nappal élvezhetjük az égszínkék tengert, este pedig emlékezetes bulikban lehet részünk!

2. Tenerife

Az Atlanti-óceán közepén található kis sziget elképesztő élővilággal és természeti adottságokkal rendelkezik. A sokszínű Tenerifén izgalmas túrákban lehet részünk az esőerdőkben, a pálmafákkal tűzdelt különleges vulkáni, fekete homokos partokon pedig igazán jót pihenhetünk. Sőt a 4000 méter magasan lévő Teide vulkán tetejéről akár felülről is megnézhetjük a felhőket!

3. Madeira

A portugál nyaralóhely az Atlanti-óceán másik igazi gyöngyszeme: lenyűgöző természet, nyugalom és elképesztő látvány vesz körbe minket, bármerre is megyünk a szigeten. Nem véletlenül nevezik az örök tavasz szigetének Madeirát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában