Hirdetés

2024.07.04. 08:00

Ügyfélszolgálati pontot nyitott Bonyhádon a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara - A helyi és környékbeli vállalkozókat segítik

A kamarai ügyfélszolgálati pont megnyitásával a cél a helyi és a környékbeli vállalkozók segítése például pályázatok megírásában, Széchenyi Kártya kiváltásában és minden olyan ügyben, ami a kamara hatásköre – mondta Beréti Zsolt, a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

PR cikk

Beréti Zsolt, kamarai elnök és Filóné Ferecz Ibolya polgármester a megnyitón

Fotó: Denes Martonfai

A vármegyében közel negyvenezer lehet a vállalkozók száma, ebből 6-7 ezren a bonyhádi körzetben végzik a tevékenységüket. Őket szeretnék segíteni, a munkájukat megkönnyíteni

– tette hozzá.

Beréti Zsolt elmondta, ha nincs az önkormányzat és a polgármester asszony, aki támogatta a kezdeményezést, akkor nem tudták volna megvalósítani az ügyfélszolgálati pontot, mely a Városháza épületében kapott helyet. Egyelőre havi egy alkalommal - a hónap első keddjén - várják személyesen itt a vállalkozókat, de bíznak benne, hogy a kezdeti ismerkedés után, egyre nagyobb lesz a forgalma az ügyfélszolgálatnak és akkor már hetente fogadják az érdeklődőket. Terveik között szerepel, hogy Bonyhád után Tamásiban és Pakson is nyitna a kamara hasonló ügyfélszolgálati pontot.

Fotó: Denes Martonfai

Örömmel adtak helyet a kamara kérésének

A megnyitón Filóné Ferencz Ibolya polgármester is megerősítette, hogy a helyi és környékbeli – 25 település tartozik a bonyhádi járáshoz – vállalkozókat szeretnék segíteni az ügyfélszolgálat megnyitásával. Örömmel adtak helyet a kamara kérésének és teszik ezt a jövőben akkor is, ha hasonló igénnyel jelentkeznek az önkormányzatnál, mely egy adott közösség érdekeit szolgálná. Az iroda megnyitásával nem kell utazgatniuk a vállalkozóknak, ha kamarai ügyet szeretnének elintézni. 

Támogató: Nemzetgazdasági Minisztérium
Projektazonosító: VF/44/5/2023_TMKIK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában