szponzorált tartalom

2019.05.23. 01:00

5 hasznos gyereknapi ajándék ötlet

Fotó: pixabay

A gyereknap minden évben fejtörést okoz a szülők számára. Minél nagyobb a gyerek, annál nehezebb számára megfelelő ajándékot találni. Persze nem lehetetlen, és az sem árt, ha tisztában vagyunk azzal, milyen témák érdeklik a kicsit, hiszen így sikerülhet számára igazi örömet szerezni. Akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk, csak arra figyeljünk, nehogy véletlen rábukkanjon a gyerkőc a meglepetésre még az alkalom előtt. Nézzük, mivel nem lőhetünk mellé május utolsó vasárnapján!

Napjaink világháló uralta világában a könyv még mindig igazi értékkel bír. Egészen más érzés a nyomdaillatú lapokat a kézbe fogni, mint bármelyik könyvolvasót választani ebből a célból. A Libri kupon segítségével még olcsóbban lehet hozzájutni a gyerkőc új kedvencéhez. Érdemes a sikerlistákat áttekinteni, így könnyebben találhatunk a korosztálynak megfelelő olvasnivalót.

Az ízlésnek megfelelő környezet kialakítása már viszonylag fiatal korban megjelenik az igények között. A saját szoba nélkülözhetetlen a gyermekek számára, és abból a kedves tárgyak és a dekorációs elemek sem hiányozhatnak. Nem csak a lányok szeretik az ízléses darabokat, hanem fiúk számára is megtalálhatóak olyan vagány berendezési elemek, melyek garantáltan elnyerik a tetszést.

A H&M akció keretein belül nem csak trendi gyerekruhákat lehet beszerezni, hanem a korábban említett lakberendezési tárgyakat, dekor elemeket is. Ha online rendelsz, a bolti áraknál kedvezőbbek érhetőek el, ami nem elhanyagolható szempont. A márka egyébként igen kedvelt korosztálytól függetlenül, hiszen a minőség trendkövetéssel és elérhető árakkal társul.

A tárgyiasult meglepetések mellett van még valami, ami egészen más jellegű meglepetésként szolgál. Nem más ez, mint az élmény-ajándék, mellyel nem csak az újdonság izgalmát adhatjuk, hanem valami olyasmit is, ami garantáltan hozzáad a személyiség fejlődéséhez. Az ilyen szolgáltatásokkal foglalkozó cégek kifejezetten gyerekek számára ideális programokat is kínálnak, jó ötlet lehet ezek között körülnézni.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a városszerte megrendezésre kerülő gyereknapi programok elsősorban a kisebbek számára jelentenek igazi élményt. A már kicsit nagyobbakkal remek gondolat lehet egy közös utazást vagy hétvégét tervezni, amikor a család kiszakad a megszokott környezetből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában