szponzorált tartalom

2020.01.17. 17:12

Árusító pavilon sátor otthoni termelők számára

A piaci értékesítés nagyon népszerű, a gyümölcs- és zöldségtermelők már a kora reggel óta az értékesítés helyén vannak, és mindent készítenek ügyfeleik számára. A termelők párbajban állnak egymás között, kinek vannak jobb és szebb terméke. A hely fontos ahhoz, hogy sikeres legyen az értékesítésben. A vásárlók az ismerőseiknél vásárolnak vagy a legszimpatikusabb sátorban. A pavilon sátor kényelmet és biztonságos hátteret biztosít Önnek. A termelők a drága bérleti díj miatt inkább a 2x2 vagy 2x3 m nagyságú sátrakat vásárolnak. Sajnos így van sokszor az egész hely nincs teljesen kihasználva, de a díjat meg kell fizetni. Kisebb méretű sátrakban a kiskereskedők kényelmesen elférnek a kínált választékkal.

Mire érdemes figyelni, az árusító pavilon sátor kiválasztásakor?

Minden modell összecsukható. A felállításhoz nincs szükség szerszámra, csak húzza szét a szerkezetet az utasítások szerint. A sátrakat két kategóriába osztjuk acél és alumínium szerkezetű. Ha megszeretné tudni, hogy melyik sátor lesz megfelelő Ön számára, tegyen fel magának néhány alapvető kérdést.

-Milyen gyakran szeretné használni a sátrat havonta: hatszögletű lábakkal ellátott alumínium sátrak ajánljuk mindennapi használatra. Az alumínium árusító sátrak súlya alacsony. Ha évente csak néhányszor vesz részt az értékesítésben, akkor acélszerkezetű sátor elég. A ponyva mindkét esetben vízhatlan.

- Az értékesítést beltéren vagy kültéren fogják végezni: az összes Brimo sátor modell használható beltéren. Abban az esetben ha a sátrat kültéren használja biztosan a magasabb osztályú sátor modellt ajánljuk.

- Sátorméret és szín: Nyolc külömböző méret, valamint nyolc különféle ponyva szín azonnal elérhető.

Ne feledje, hogy nemcsak árusító sátorként kell használhatja a sátrat, hanem a kertjében, a teraszon vagy az udvarán kerti pavilonként is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában