2019.04.10. 09:30
Bárány Napok az Amaryllisben
Az Amaryllis Cafe & Restaurant csatlakozott ahhoz az országos összefogáshoz, amelynek célja megmutatni a bárányhús igazi kulináris értékét. A Bárány Napokat ezen a hétvégén, azaz április 12-én péntektől április 14-ig, azaz vasárnapig tartják. A bárányhús kiváló fehérjeforrás, gyenge, ízletes, és sokféle módon lehet elkészíteni. Nem véletlenül helyezkednek el a bárány ételek a gasztronómia csúcsán, és örvendenek igen nagy népszerűségnek az ínyencek körében.
Az Amaryllis Cafe & Restaurant különleges eseményével most páratlan lehetőséget kínál azoknak, akik keresik a gourmet élményeket.
Ha valaki szereti az ízes bárányhúst, illetve eddig nem volt rá lehetősége, de szeretné megkóstolni, érdemes ellátogatnia az étterembe, ugyanis Juhos Markó vezető séf exkluzív ajánlattal készült. Ehhez Molnár András sommelier az étterem hamarosan debütáló vadonatúj borlapjának gyöngyszemeiből válogatott párosításokat. Az ételek igény szerint választhatóak. Érdemes megkóstolni a sáfrányos báránybecsinált leves, a báránybordát rozmaringos zöldfűszer kéregben és rozmaringgal konfitált és fokhagymával tűzdelt báránylapockát. Azokra is gondoltak, akik „nem beee engedők„, azaz majd csak jövőre vagy utána kóstolnák meg a bárányt. Ők Szarvasgombás rakott burgonyát ehetnek tökéletes lágytojással, illetve fehér morzsában sült mangalicakarajt. Természetesen desszert is lesz, a kiváló ételekhez pedig szintén kiváló Vesztergombi, Prantner, Tringa, Bodri és Holdvölgy Pincebéli borokat kínálnak.
A nyitónap hangulatát Kalauz Attila akusztikus háttérzenéje fokozzák, hiszen április 12-én este hét órától lép fel a Kalus Akusztik.
Szeretettel vár mindenkit az Amaryllis Cafe & Restaurant Gourmet csapata. Az asztalfoglalásokat telefonon: 06-74-314-009-es számon
vagy online: http://amaryllisetterem.hu/online-asztalfoglalas oldalon várják.
Borítóképünkön: Az Amaryllisben megmutatják a bárányhús igazi kulináris értékét