promóció

2018.07.20. 10:12

Cég, saját színekkel

Idén ismét több saját rendezvény varázsolta színesebbé az Sz+C Stúdió Kft. munkatársainak, illetve családtagjainak életét. Nem is lehet kétséges, hogy az építkezés, felújítás, építőanyag-kereskedelem mellett a csapatépítés is gyerekjáték a cégnél! 

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött kép

Családbarát munkahelyként az Sz+C Stúdió Kft. vezetősége keményen dolgozik azért, hogy jó munkaadók legyenek. Ezért kiemelt figyelmet fordítanak a dolgozók megtartására, megbecsülésére, valamint folyamatosan törekednek a munkatársak képzésére. Az idei évet lélektöltő, pozitív gondolkodást segítő, kétnapos tréninggel kezdte a dolgozói állomány. Az esztendő hátralévő része is több közösségi, csapatépítő, családias, pozitív légkörű programot tartogat. Februárban közös vacsorákon, márciusban és áprilisban pedig további oktatásokon vehettek részt a munkavállalók. Júniusban gyerektábor nyílt a munkatársak gyermekei, unokái számára, júliusban pedig a dolgozók, családtagjaikkal kiegészülve megtartották az Építők Napi hétvégét. Szeptemberben családi nap következik, decemberben pedig a Mikulás érkezését ünneplik a gyerekekkel. Az év utolsó munkanapja közös ebéddel és ajándékozással zárul. A vezetőség a közösségépítő programok szervezésén túl a dolgozók személyes gondjainak megoldásában is segítséget nyújt, fontos küldetés számukra, hogy a munkatársaikat ne csak a munkában, hanem az élet számos más területén is támogassák.

Múlt hétvégén zajlott le a cégnél az Építők Napja rendezvénye, ezt 2000 óta minden évben megtartja az Sz+C Stúdió Kft. A telephelyek már péntek délben bezárulnak, a kikapcsolódás vasárnapig tart. Ez alkalommal több mint nyolcvanan látogattak el az eseményre, köztük olyan dolgozók, akiknek ez jelenti az egyetlen nyaralási lehetőséget. Ugyanis a rendezvény évről évre az ország több pontján zajlik, ez – a csapatépítés mellett – a különböző tájegységek megismerésére is lehetőséget nyújt. A helyszínt idén is Kiskunmajsa adta, a kemping és a felújított motelszobák a szomszédos strandfürdővel kiváló, kulturált helyet biztosítottak a családok számára.

A játékos program keretében a cég különböző területein dolgozó munkatársak csapatokat alkotnak, így vetélkednek egymással a vándorserleg elnyeréséért, amelyet egy évig birtokolhat a győztes. Minden évben más és más csapat szervezi a feladatokat, sok munkát fektetve az előkészítésbe és a lebonyolításba. Már a felkészülési időszakban a különböző megoldandó akadályok, feladatok összekovácsolják a dolgozókat, akik azután összetartó csapatként állhatnak helyt a kreatív sport– és szellemi vetélkedőkön. A jó kedv garantált! Idén a legnagyobb mókázást egy kiterített, szappanos vízzel leöntött, nejlon fólia jelentette, melyen a munkatársak és a gyerekek egyaránt jókat csúszkáltak. A legtöbb játék igazi csapatmunkát igényelt, ilyen volt például a vízzel megtöltött lufi eljuttatása egyik pontból a másikba, kézből kézbe történő dobással anélkül, hogy a léggömb szétdurranjon és a víz kifolyjon. A csapatjátékokon túl az Építők Napi hétvégéhez a cég által díjmentesen biztosított közös vacsora és egész napos strandolás is hozzátartozott.

Ezeknek a programoknak köszönhetően a vezetőség tagjai és a dolgozók egyaránt laza, közvetlen légkörben tölthették el az idejüket. Az ilyen csapatépítő rendezvények hatékonyan szolgálják a cég életének felpezsdítését. A kreatív játékok mindig remek hangulatot teremtenek, és nem mellesleg kiváló csapatépítő hatásuk van. A dolgozóknak az éves HR rendezvények ingyenesek, a költségeket a cégvezetőség vállalja, ráadásul a keretösszeg évről évre bővül. A megannyi kedvező visszajelzés, az átütő siker ismételten megerősíti a cég vezetőségét abban, hogy továbbra is szükség van ezekre a rendezvényekre.

A nebulókra is jut idő, energia, pénz

Idén immár tizenhetedik alkalommal rendezte meg a cég az egyhetes, nyári táborát a munkatársak gyermekeinek és unokáinak. Ezzel azon iskoláskorúakat nevelő munkatársak helyzetét könnyítették meg, akiknek a szünidőben nehézséget jelent a gyerkőc elhelyezése. A tábor minden napja színesebbnél színesebb és ezzel együtt hasznos, a tudást is gyarapító elfoglaltságokat kínált a nebulók számára. Nagy örömünkre a Wosinsky Mór Megyei Múzeumtól, a Kék Madár Alapítványtól és az Ízlelő étteremtől minden évben nagy segítséget kapunk a helyszín, programok és étkeztetés tekintetében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában