Szponzorált tartalom

2018.04.05. 13:19

Szekszárdon avatott új fiókot a Hungária Takarék

Adminisztrációs központot és MFB feldolgozó irodát avatott a Hungária Takarék Szekszárdon. A Kossuth utcai irodában érhetik el az ügyfelek az új SZÉF szolgáltatást.

Budavári Kata, fotó: Mártonfai Dénes

Háttérműveleti központot avatott Szekszárdon, a Kossuth utcában a Hungária Takarék. A hivatalos nevén adminisztrációs központ és MFB feldolgozó pont nagyban segíti az üzleti menetet. Gáspár Csaba ügyvezető igazgató csütörtökön köszöntő beszédében szólt arról, hogy a pénzintézet egyúttal új munkahelyeket is teremt. A központban várhatóan tíz, magasan kvalifikált munkatárs dolgozik majd. A takarék a 2015-től zajló egyesülési folyamat végére ért, üzleti aktivitását pedig tovább erősíti. Kiemelt partnere a Magyar Fejlesztési Banknak (MFB), amelynek összes támogatott konstrukcióját ebben a központban dolgozza fel. A pénzintézet legújabb hiánypótló és diszkréciót igénylő SZÉF szolgáltatását is itt érhetik el a partnerek. Ezt azoknak ajánlják, akik értéktárgyakat, értékpapírokat birtokolnak, és ezeket biztonságos helyen kívánják tárolni.

Ács Rezső, Szekszárd polgármestere a megye meghatározó bankjának nevezte a Hungária Takarékot. Elmondta, hogy a takarék mindig is a vidéki emberek, vállalkozások pénzintézete volt, amelynek most éles versenyhelyzetben kell helytállnia. Arról is beszélt, hogy a szekszárdi önkormányzat és a bank egyeztetéseket folytat a lehetséges kapcsolódási pontokról.

Horváth István, a megyei jogú városok fejlesztésének koordinációjáért felelős államtitkár szerint a Hungária Takarék példát mutatott arról, miként lehet úgy véghez vinni az integrációt, hogy azt az ügyfelek nyereségként, győzelemként éljék meg. Méltatta a pénzintézet munkatársait, és azt a szemléletet, hogy egyaránt fontos a lakossági ügyfél és a nagy, vállalati partner.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában