szponzorált tartalom

2019.01.19. 09:00

Készen a feladatokra

Szeri Árpád

Fotó: Makovics Kornél

A hétvége ellenére a KÉSZ Kft. születésnapi ünnepségén megjelent a térség szinte valamennyi településének polgármestere, valamint építési vállalkozásainak vezetősége. Ugyancsak ott volt a vendégek között Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke is. Ez azt bizonyítja, hogy a KÉSZ Kft. szinte egyedülálló tekintélyt vívott ki a közlekedési célú fejlesztésekben, a fenntartási munkákban és üzemeltetési feladatokban. Ez a tekintély egyrészt a munka kiemelkedő minőségének köszönhető, másrészt az is köztudott, hogy a KÉSZ Kft. jelentős társadalmi szerepet is vállal, nincs olyan komoly rendezvény, melyen ne szerepelne támogatóként.

Érthető tehát, hogy Ács Rezső, Szekszárd polgármestere beszédében csak egyvalamit sajnált: azt, hogy a megyeszékhelyen is utat, járdát, parkolót építő cég nem Szekszárdon választott telephelyet. Bozsolik Róbert, Bátaszék polgármestere köszöntőjében a következőképpen jellemezte a kft. negyedszázados tevékenységét: megbízhatóság, kitűnő partnerség és nagy szakértelem. Potápi Árpád János államtitkár egyéb elfoglaltsága miatt nem lehetett jelen, így levélben köszöntötte a KÉSZ Kft. vezetését és munkatársait.

Az ünnepségen Kőműves József igazgató bejelentette, hogy a jövőben még több bizalmat – és még több feladatot – kap két fia: Kőműves Krisztián műszaki igazgatóként, Kőműves Péter pedig gazdasági igazgatóként megy tovább azon az úton, amit az édesapa épített szó szerint készre a KÉSZ Kft. révén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában