szponzorált tartalom

2020.05.21. 00:01

Miért kitűnő választás az arcszérum?

Egy átlagos kozmetikai webáruház kínálata is zavarba ejtően széles tud lenni. Megannyi márka, szín, illat és még sok más tényező teszi próbára a választási képességünket. Nem is beszélve arról, hogy mindannyian különböző bőrrel rendelkezünk, amihez persze más és más ápolási rutin dukál. Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelőt?

Hyaluronic cosmetics. Hyaluronic acid, cream and hyaluronic gel for face and body. Moisturizing Repairing Cosmetics. Flat lay image with copy space.

Jók a fodrász webshopban kapható termékek?

Ma már egy-egy webáruházban rengeteg minden kapható, sokszor még olyan termékek is, amik nem feltétlenül kötődnek az adott online bolt profiljához. Így fordulhat elő, hogy a fodrászkellékek mellett, mint például a hajfesték, ugyanúgy megtalálható az arckrém, a kozmetikai táska vagy a púder is. Ez nem feltétlen probléma, viszont mindig körültekintőnek kell lenni, ha egy szakboltból nemcsak a profiljába vágó termékeket vásároljuk meg.

A különböző kozmetikai beavatkozások egyre népszerűbbek, azonban mielőtt ezek mellett döntenénk, érdemes kipróbálni a természetes anyagok felhasználásával készült készítményeket is. Persze a sebész késsel nem fog felérni, ámde anyagilag sokkal elérhetőbb, nem is beszélve a fájdalomfaktorról. A kozmetikai webáruház különböző kategóriái között böngészve találhatunk termékeket aknés vagy érzékeny bőrre, és még hosszan lehetne folytatni a sort.

Miért válasszon bio arcszérumot?

Bár a kozmetikai iparban elért fejlődés varázslatos és kiemelkedő, azért észrevehető, hogy a gyártók egyre inkább a bio összetevők irányába mennek el. Éppen elég mesterséges anyagot viszünk be a szervezetünkbe nap mint nap, ha akarjuk, ha nem. Amikor viszont mi magunk dönthetjük el, hogy mivel kerüljünk kapcsolatba, akkor érdemes az anyatermészet kincseire voksolni, még akkor is, ha feldolgozott formában, szérumként vagy arckrémként használjuk azokat.

C-vitaminos arcszérum

A C-vitaminról mindenki tudja, hogy számos jótékony hatása van az emberi szervezetre, azt már viszont kevesebben, hogy a ráncok ellen is felveszi a harcot. A szérumok közül kiemelkedő a hialuron arcszérum C-vitaminnal. Az aktív hatóanyagok ilyenkor koncentráltak kerülnek a bőrre és jutnak be a mélyebb rétegekbe, ezzel megsokszorosítva a feszesítő hatását.

Külön meg kell említeni, hogy zsíros bőrre kifejezetten jó ez a fajta kivitel, hiszen a krémmel ellentétben sokkal könnyedebb textúrájú, tehát gyorsabb felszívódásra képes, méghozzá a zsírosság érzése nélkül. A hyaluronnak köszönhetően a bőr sokáig megőrzi rugalmasságát, feszességét. Érdemes már 25 éves kor körül elkezdeni a ránctalanító termékek használatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában