álláshirdetés

2018.06.18. 14:24

Munkatársakat keres a Schäfer-Oesterle Kft.

Az autók szerelmeseit keressük, különös tekintettel azokat a személyeket, akik kedvelik a luxus kategóriás autókat, bonyhádi gyárunkban ugyanis lehetőség nyílik betekinteni az autóalkatrész gyártás részleteibe.

Az Ipari Parkban innovatív beltéri elemeket állítunk elő a velünk kapcsolatban álló autóipari cégek részére (pl. Audi, Mercedes, BMW, Porsche, Lamborghini). Mi gyártjuk sok szép autóba többek között a napellenzőt, a kartámaszt, az autóülés háttámlájának a borítását, vagy a középkonzolt.

Ezeknek az elemeknek az előállítása több munkafolyamatból tevődik össze:

  • ragasztó fújása a műanyag panelekre
  • kasírozás (bőr, műbőr, textil, alcantara, stb. anyagok összeillesztése a műanyag elemekkel)
  • szélezés, visszahajtás
  • gépek kezelése
  • az elkészült darabok minőségellenőrzése
  • késztermékek csomagolása
  • Bármelyik pozícióra jelentkezhet, a teendője csupán annyi, hogy kitöltsön egy jelentkezési lapot, valamint egy írásbeli feladatsort, amely a munkakörök betöltéséhez alapvetően szükséges képességeket vizsgálja.

    Fontos, hogy jó kézügyességgel rendelkezzen és precíz legyen, hiszen a prémium kategóriás autókba csak prémium alkatrészek kerülhetnek.

    Ha már korábban dolgozott autóiparban, vagy bármilyen gyártó cégnél, azt bizony jó néven vesszük!

    Egy modern, tiszta, új gépekkel felszerelt üzemcsarnokba várjuk Önt, jó munkahelyi légkörrel, jelenleg több mint 300 munkavállalóval. Nem várjuk el, hogy értsen a kasírozáshoz, a pontos ragasztáshoz, vagy a bőr hiba nélküli visszahajtásához, mi inkább mindezt megtanítjuk – két hetes oktatási programmal várjuk az Ipari Parkban lévő betanuló központunkban.

    A sikeres betanulást követően kezdődhet meg a termelő munka, három műszakban (6–14, 14–22, 22–06), hétfőtől péntekig, bruttó 970 Ft-os órabérrel, amely a három hónapos próbaidő után emelkedik.

    Ha nem bonyhádi lakos, térítjük a munkába járást, busszal és autóval is, valamint Erzsébet utalványt is adunk a dolgozóinknak – három teljes ledolgozott hónapot követően.

    Amennyiben szívesen dolgozna nálunk, jöjjön be hozzánk személyesen a bonyhádi Ipari Parkba, vagy küldjön önéletrajzot az [email protected] e-mail címre. Részletesebb tájékoztatást kérhet az alábbi telefonszámon: 06-30/952-1268.

    Címkék#PR

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában