Önök mondták

2018.02.19. 10:58

Olvasóink nem szeretik a megye mozijait!

Múlt hét végén arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink vajon igénybe veszik-e a megye mozijait, vagy inkább máshova járnak, esetleg sehova.

[eweb-voting id="1026007"]

A voksolók háromnegyede elégedetlen a megyében található mozikkal. A szavazók közel fele, negyvenkilenc százaléka jelölte be azt a választ, hogy inkább eljár más megyébe, ha vásznon kívánja látni a választott filmet. Hozzászólásokban egyébként Pécset és Budapestet jelölték meg elsődleges úti célul a filmezni vágyók. Mellettük huszonhét százalékkos aránnyal jelezték azt a voksolók, hogy egyáltalán nem járnak moziba. Természetesen ide tartoznak olyanok, akik csak jobban szeretnek otthon leülni a TV elé, de a kommentekből látszik, hogy elég sokan vannak, akik a helyi lehetőségekkel elégedetlenek annyira, hogy inkább nem is mennek. Például volt, aki gúnyosan csak annyit kérdezett vissza: „VAN?”. 

Azonban nem lehet megfeledkezni arról a negyedről (24 százalék), aki igenis eljár, és szívesen megy a Tolnában található mozikba. Érdekes, hogy míg hozzászólásokban a szekszárdi felújított kistermet csak sérelem érte, addig a bölcskei moziról többen is dicsérően nyilatkoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában