szponzorált tartalom

2020.01.24. 13:31

Pavilon sátor virágkiállításon

Különböző virágkiállításokon gyakran találkozunk exotikus növények, fák és virágok termesztőivel. Értékes tanácsokat cserélnek a művelésről egymás között a termesztők. Ön is botanikus, és szeretne részt venni hasonló rendezvényeken?

Biztonságos hely a pavilon sátor

Ha úgy dönt, hogy részt vesz a kiállításon fontos eldönteni, hány és milyen típusú növényt szeretne eladni vagy bemutatni a látogatóknak. Kerti pavilon sátrak ideális helyet hoznak létre az áru bemutatására. A kiállítók maximális időt fordítanak pavilon elrendezésére, ezért szükséges, hogy a sátor felépítése ne legyen időigényes. A BRIMO összecsukható sátrak másodpercek alatt felépíthetők. A műszakilag kifinomult konstrukció rögzítésére használjon sátorcövekeket vagy homokzsákokat. Biztonság szempontjából legfontosabb a rögzítés. Természetesen segítünk a megfelelő modell kiválasztásában. Ajánlatunk hat modellből áll, különböző méretben és árkategóriában. Két alap csoportra oszthatók a sátraink: acél és alumínium szerkezetűkre. A szerkezet modell kiválasztása a sátor használatának intenzitásától függ. Nyolc különböző szín áll rendelkezésre. A sűrűn szőtt poliészter szövet belsejében található PVC rétegnek köszönhetően a ponyvák vízhatlanok. Szeretne egyedi pavilont saját grafikájával?

Távolról szólítsa meg az ügyfeleket

A party sátor nyomtatása manapság nagyon népszerű, ez az egyik legjobb módja annak, hogy felhívja a figyelmet a tömegben. A pavilon nyomtatása szublimációs és vasalási technikával valósul meg. A teljes felületű nyomtatás elkészítése időigényesebb, de az eredmény tökéletes. A ponyvákra nyomtathatunk cég emblémát, rövid jellemzőt, de színes képeket vagy fényképeket is. Szublimációs technikával csakis az alumínium és prémium acél sátrainkat nyomtatjuk . A vasalható módszer kisebb logók vagy feliratok nyomtatására alkalmas. A gyártási idő legfeljebb 6 munkanap. A vasalható módszerrel minden sátor modellre nyomtatunk.

Örömmel átalakítjuk ötleteit valósággá, csak küldje el nekünk grafikáját és ötletét, elkészítjük az árajánlatot és nyomtatási látvány tervet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában