promóció

2017.10.24. 09:38

Versenyképes bérezés

Biztos és kiszámítható munkahelyekre keres munkavállalókat a pécsi Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. A betanító képzéseken részt vevőknek sikeres vizsga letételét követően megnyílik a lehetőség, hogy főállású munkavállalókká váljanak.

Teol.hu

Jelenleg elsősorban két területen várják a jelentkezőket: CNC-gépkezelő- és mechanikusszerelő-betanító képzésre. – Csúcstechnológiájú termékeink előállítása valódi szakmai kihívást jelent, ami folyamatos fejlődést és megújulást igényel mindenkitől – mutatott rá Salamonné Maráczi Erika képzési vezető. – A Hauni Hungaria nemcsak a műszaki háttér és a körülmények biztosításával, hanem folyamatos képzési lehetőségekkel, tréningekkel is segíti a kollégái szakmai karrierjét. Mindemellett a nemzetközi környezet elvárásaihoz igazodva nyelvtanulási lehetőséget is nyújt. Salamonné Maráczi Erika hozzátette: a cég valódi szakmai fejlődési lehetőséget is kínál leendő munkavállalóinak, és a szakmai teljesítményt versenyképes bérezéssel jutalmazza. Mindezt kiszámítható és tervezhető munkaidőbeosztás mellett.

A dolgozók képzésével szeretnék azt is elérni, hogy a munkavállalók minél rugalmasabbak legyenek, hogy legyen lehetőségük a gyáron belüli mozgásra a kapacitások optimális kihasználása és a jobb kereseti lehetőség érdekében. A CNC-gépkezelő-betanító képzésre négy–nyolc jelentkezőt várnak. Várják azokat, akik gyakorlattal igen, de forgácsolószakmával nem rendelkeznek; vagy végzettséggel igen, de gyakorlattal nem rendelkező pályakezdők; vagy végzettséggel és gyakorlattal is rendelkeznek, de ilyen-olyan okból hosszabb idő kiesett szakmai gyakorlatukból. A felvételi során elsősorban a matematikai ismeretekre, az alap-gépészelméletre és a motivációra kérdeznek rá az elbeszélgetésen, de pluszpontot jelent egy próbamunka is.

A képzés első része egy nyolchetes alapozás a tanműhelyben, amit házi vizsga követ. Csak ezután folytathatják a munkavállalók a képzést a termelő területen. A résztvevők többek közt fémipari ismereteket, mérést, szakrajzot, tűrések illesztését, szakmai számítást, forgácsolási technikákat és CNC-alapokat tanulnak. A képzést lezáró sikeres vizsga megteremti számukra a munkalehetőséget. A mechanikusszerelő-betanító képzés célja minél előbb hadra fogható gépszerelők kinevelése külsős, kölcsönzött munkavállalókból. Utóbbi kapcsán a Hauni Hungaria a legtöbb segítséget a Jobcapital Kft. és a HR-Rent Kft. kölcsönzőktől kapja. A képzés ideje itt összesen hat hét.

A jelentkezők az első négy hétben nem vesznek részt a termelésben, majd a legrátermettebbek már komoly feladatokat kapnak. A képzések év végig tartanak, négyhetente új csapattal. A mechanikusszerelő-képzés november 13-án, a CNC-gépkezelő-képzés november 20-án indul, melyekre az időpont előtt legalább két héttel célszerű jelentkezni. Az önéletrajzokat a hungaria@hauni. com címre vagy a kölcsönző cégekhez várják. Az azonnali képzéseken részt vevőkön túl a cég várja épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész, gépi forgácsoló, elektronikai műszerész szakmunkástanulók jelentkezését. A duális felsőfokú képzés keretében helyet biztosít gépészmérnök, műszaki informatikus és villamosmérnök hallgatók gyakorlati képzésére a 2018/19-es tanévben induló évfolyamra. A duális képzések népszerűsítésére, a cég 2017. november 25-én pályaorientációs nyílt napot szervez.

Címkék#Hauni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában