Sport

2007.11.14. 13:04

Levágja a bajuszát, ha csapata pontot rabol a verhetetlen szentlőrinciektől

Rangadóra készül az NB III-as bonyhádi futballcsapat: a harmadik helyezett völgységiek vasárnap a Dráva-csoport listavezetőjéhez, a veretlen Szentlőrinchez utaznak. Kiss János játékos-edző furcsa ötlettel doppingolja futballistáit.

Kurz Patrik

A Bonyhád már megszakított egy nagy sorozatot: néhány fordulóval ezelőtt a Balatonlelle is veretlenül érkezett a BVLC-hez, aztán 3–1-es vereséggel távozott. A pontok elosztásán kívül más tétje is van az összecsapásnak. Kiss János, a bonyhádiak játékos-edzője a bogádi mérkőzés után kijelentette játékosainak, hogy amennyiben pontot szereznek a Szentlőrinc ellen, leborotválja bajuszát.


[caption id="" align="alignleft" width="315"] Kiss János örömmel fog borotvát, ha pontot szerez csapata (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]– Negyvennégy év után megszabadulok tőle, a meccs után, ott rögtön az öltözőben leborotválom, ha legalább egy döntetlenre jók leszünk a Szentlőrinc ellen – mondta a futballberkekben Tejesként ismert bonyhádi tréner. – Eddig soha meg sem fordult a fejemben, hogy levágjam a bajuszom, de úgy gondoltam, plusz motivációt adhat a játékosoknak ez a tét. Szentlőrincről az elmúlt években rendre keserű szájízzel kellett távoznunk, most megszakítanánk ezt a negatív sorozatot. Elsősorban a védő és védekező középpályás-játékunknak kell nagyon jónak lennie. Ha jól szerepelnek a srácok, akkor biztosan nem akasztjuk össze a bajszunkat a meccs után.

– A játékostársaim nevében kijelenthetem, hogy mindent megteszünk a pontszerzésért Szentlőrincen – mondta Vizdár Zsolt, a bonyhádiak futballistája. – Furcsa lenne bajusz nélkül látni a mestert, de nagyon bízunk benne, hogy vasárnap előkerül az olló és a borotva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!