Sport

2009.04.16. 19:19

Kálovics-Papp párharc a Zichyn

A Sportélmény Alapítvány hagyományos utcai futóversenye május 2-án nem szakít a hagyományokkal. A III. Domain Gróf Zichy viadal az általános iskolások futamaival kezdődik 14 órakor. (A négy korcsoportban nincs nevezési díj.)

TEOL/Balázs László

Az I-II. korcsoportosoknak egy kilométert kell teljesíteniük a városközpontban, a felső tagozatosokra két kilométer vár. A célba érkezőket frissítő és ajándékpóló várja. A hagyományokat követi az amatőrök 5 kilométeres futása és az elit futam is, ahol rajthoz áll négy német versenyző és a már jól ismert két etióp futó is. A nők versenyében Kálovics Anikó sorozatban harmadik győzelmét gyűjtheti be, a pekingi olimpikon Papp Krisztina megszoríthatja.

Újdonság, hogy az elit futamban értékelik a legjobb negyven év feletti versenyzőket, és a váltók időeredményét is chippel mérik. A szervezők keresik Szekszárd város legsportosabb cégét, amely a 4x1 kilométeres váltóban ütőképes csapatot állít ki. A váltók – adataikat megadva – előre nevezzenek a www.sportelmeny.hu oldalon. Hagyományteremtő szándékkal került a verseny programjába az épek és fogyatékkal élők integrált futama. Az integrált futamban sincs nevezési díj. Az egyéb tudnivalókról a honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők. 

Címkék#Szekszárd
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!