Sport

2010.05.09. 20:01

Páratlanul is parádéztak a pónik - fotók!

Pónik is parádézhattak az immár nyolcadik alkalommal megrendezett mözsi fogathajtó versenyen.

S. K.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A tiszakécskei Karai Antal egyedülálló lovasbemutatót tartott
[/caption]

Macsek József, a mözsi lovasklub elnöke elmondta, hogy pályájukra az ország számos megyéjéből harmincnyolc fogat érkezett, köztük tizenegy pónifogat. A tolnai önkormányzat által is támogatott versenyre mintegy ezren látogattak ki, a rendezvényt a déltájban átmenetileg eleredő gyenge eső sem zavarta meg.

Az eredményhirdetésnél dr. Sümegi Zoltán polgármester és Szabó Imre mözsi alpolgármester adta át a díjakat, számosat a házigazda klub hajtóinak.
A kettesfogatok versenyében első lett Kalamár László (Beremend), 2. Virág József (Mözs), 3. Cseh László (Mözs). A vadászhajtásban az első helyet szerezte meg Bartha Zoltán (Mözs), 2. Virág József, 3. Kalamár László.

A póni kettesfogatoknál az akadályhajtást Vörös Viktória (Mélykút) nyerte, 2. Horváth László (Bikács), 3. Kelemen Zoltán (Etyek). A vadászhajtásnál a sorrend Vörös Viktória, Kelemen Zoltán, Schmidt Zoltán (Udvari) volt.

A „páratlan" pónik, azaz az egyes fogatok versenyét egy szakályi fiú, Lehőcz Dávid nyerte, 2. Érsek Anett (Vajta), 3. Rohr Máté (Mözs). A tombola fődíját, egy pónicsikót a mözsi Angyal János vihette haza. 

 

Címkék#Tolna-Mözs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!