Sport

2010.06.09. 17:04

Nikolovra, Zováthra, Weitnerre és Horváth Sándorra nincs szükség

Nikolov Balázs, Horváth Sándor, Zováth János és Weitner Ádám nevét biztosan nem találjuk majd a Paksi FC 2010/2011-es keretében. A négy játékosnak a hónap végén lejár a szerződése, de egyikükkel sem kíván hosszabbítani az atomvárosi egylet.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Nikolov Balázs (jobbról) az új idényben már nem lesz a Paksi FC futballistája (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője hozzátette: a szakvezetés élén Kis Károly vezetőedzővel Horváth Leventére sem tart igényt. A jobboldali védőt – akinek ugyan 2012 júniusáig érvényes a kontraktusa az atomvárosi klubbal – szabadlistára tették, és megfelelő ajánlat esetén nem gördítenek akadályt a távozása elé. A Paksi FC-nek egyelőre még nincs igazolt játékosa, az egyeztetések zajlanak a háttérben, de nevekkel még nem tudott szolgálni az ügyvezető. Az sem dőlt még el, hogy mi lesz az Újpesttel és a Ferencvárossal is hírbe hozott Heffler Tibor sorsa.

A Paksi FC-vel kapcsolatos információ, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága elfogadta a klub nevezését a 2010/2011-es NB I-es bajnoki idényre. Ugyancsak elfogadták az NB II Keleti csoportjában aranyérmet szerző Szolnok, valamint a Nyugati csoportban élen álló Siófok és Gyirmót nevezését. Utóbbiak közül az a csapat indulhat az élvonalban, amelyik megnyeri a csatározásokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!