Sport

2010.10.14. 12:54

A középmezőnyből az elitbe kerültek

Két aranyérmet nyertek a fiatal szekszárdi fallabdások a budapesti City Squash Klubban szeptember végén lebonyolított III. Fejlődő Utánpótlás Versenyen.

B. L.

Öt kategóriában 46-an indultak a viadalon. Tavaly még nem ment ilyen jól a Tolna megyei versenyzőknek, a középmezőnyben végeztek. Idén beérett a kemény munka gyümölcse, köszönhetően annak, hogy Molnár Szabolcs edző lelkiismeretesen foglalkozik a gyerekekkel.

Az U13-as lányoknál Szentgyörgyi Flóra, az U15-ös fiúknál pedig Kerekes László végzett az első helyen. Az U17-esek között indult Nagy Gergő, akinek ez volt az első versenye. Dobogóra nem állhatott, de szoros, jó meccseket játszott.

A verseny legfiatalabb játékosa, a hatéves Mannheim Martin egy Oliver márkájú ütőt vehetett át Püski Lénárdtól, aki a sportszerrel nyert Eb-ezüstöt májusban az U15-ös válogatott tagjaként Prágában. A várakozási időben 13 kérdésből álló totót tölthettek ki a jelentkezők. Ketten adtak 12 helyes választ, a sorsolás Petrovics Ákosnak kedvezett.

A szekszárdi amatőr felnőtt csapat a dunántúli csapatbajnokságban szerepel, a következő fordulóban október 23-án lépnek pályára. A Sport utcai centrumban Pécs, Székesfehérvár és Kaposvár legjobbjaival mérkőznek a szekszárdiak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!