Sport

2011.08.05. 17:51

A Bonyhád és a Tolna is a továbbjutásért utazik Baranyába

Az NB III-as Bonyhád Völgység LC Szászváron, míg a megyei első osztályú a Tolna Bólyban játssza első meccsét a Magyar Kupa főtábláján. Természetesen mindkét csapatnál megkérdeztük, milyen reményekkel várják az új szezon első tétmérkőzését.

TEOL

– Július 5. óta készülünk, tizenkilenc foglalkozáson, és több felkészülési mérkőzésen vagyunk már túl – mondta Kniesz Mátyás, a Bonyhád VLC edzője. – Az edzőmeccseink felemásra sikeredtek, voltak jó mérkőzéseink, és gyengébbek is akadtak. Remélem, hogy vasárnapra mindenki összekapja magát, hiszen nem lehet más a célunk, mint továbbjutni.

– Az első edzőmeccset éppen a Szászvár ellen játszottuk, nyertünk is 4–2-re, de már akkor látszott, hogy egy erős csapat vár ránk. A széleken veszélyesek, és pontrúgásokban is erősek. Figyelnünk kell arra is, nehogy lekontrázzanak bennünket. Az új játékosok közül Hoós Dávidra és Dobra Benjáminra számíthatok, Deli Dániel viszont még sérült, így őt nem vethetem be a kupameccsen.

Szászvár–Bonyhád Völgység LC, vasárnap, 17 óra. A Bonyhád VLC tervezett kezdőcsapata: Kovács L.– Bálint, Márton E., Máté N., Hoós– Sebestyén N. vagy Dobra, Tálas, Czinkon, Márk K. vagy Pfaff– Márk A., Máté R.

– A Bóly a pályán mutatott teljesítménye alapján az előző szezonban bentmaradt az NB III-ban, de anyagi gondok miatt nem tudta vállalni az indulást – nyilatkozta Wiesner József, a Tolna VFC edzője. – Keretük alig változott,  jó játékerőt képviselnek, viszont mi szeretnénk meglepetést okozni, tovább akarunk jutni a sorozatban. Július 5. óta edzünk, heti négy foglalkozás mellett egy edzőmeccs szerepelt a programunkban.

– Uri Balázs Gyönkre igazolt, Vizdár Zsolt visszatért az UFC-hez, Szegfű Gábor pedig abbahagyta.  Agócs Gábor Paksról, Sümegi Balázs Szekszárdról jött, és Pesti Dávid is visszatért hozzánk külföldről. A csapat gerince adott, játékban kell előbbre lépnünk a bajnoki rajtig hátralévő napokban. Egy kupában aratott siker nagy lökést adna a csapatnak.

Bóly–Tolna VFC, vasárnap, 17 óra. A Tolna VFC tervezett kezdőcsapata: Kiss G.– Mausz P., Wéber, Agócs, Pesti D.– Házer, Rikkers– Lacza Zs., Horváth E., Szabolcska– Izsák.

TEOL -->

Címkék#Magyar Kupa
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!