Sport

2011.08.10. 18:36

A megye egyben rögtön rangadóval kezdődik a szezon

Négy osztályban ötven csapat játszik a Tolna megyei focibajnokságok 2011/2012-es idényében. Elkészültek a végleges csoportbeosztások és az órára lebontott pontos menetrend.

TEOL

A megyei első osztályban a tavalyi tizenhárom helyett tíz csapat játszik, a megye kettőben az előző szezon harminckét csapatából huszonhét maradt, a megye háromban viszont tizenkettőről tizenháromra emelkedik a létszám. A jövő hétvégén rajtoló bajnokságban már nem találkozhatunk a Nagydorog, a Dunaföldvár STE, a Harc és a Váralja nevével, viszont ismét Tolnában „üdvözölhetjük” az előző években Somogyban szereplő Naki SE együttesét. A megye egyben rögtön rangadóval kezdődik a szezon, hiszen a tavalyi ezüst- és bronzérmes Tolna, valamint a Majos mérkőzik – vélhetően idén is ők lesznek majd az aranyérem és a feljutás legfőbb várományosai. 

Az 1. forduló végleges programja. Megyei I. osztály, augusztus 20., szombat: Tamási 2009 FC–Szedres SE, Tolna VFC– Majosi SE 17. Augusztus 21., vasárnap: Dunaföldvár FC–Kölesdi SE, Cikó SE–Teveli Medosz SE, Kakasd SE–Őcsény SK 17.
Megyei II. osztály, Nyugati csoport, augusztus 20., szombat: Ozora KSE–Bonyhád-Börzsöny SE, Aparhant SE–Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE 17. Augusztus 21., vasárnap: Hőgyészi SCE–Gyönk KSE, Döbröközi KSE–Kisdorogi FC, Kétyi SC– Simontornyai TC ''22, Magyarkeszi KSE–Szakály KSE 17. A Nagymányok szabadnapos.
Megyei II. osztály, Keleti csoport, augusztus 20., szombat: Tengelici SE–Kajdacs SE, KSE Zomba–Sióagárdi SE 17. Augusztus 21., vasárnap: Madocsa SE–Dunaszentgyörgy SE, Németkér SE–Gerjeni SK, Bátaapáti SE–Pálfa SE, Dunakömlődi SE–Decs KSE, Faddi SE–Mórágyi SE 17.
Megyei III. osztály, augusztus 21., vasárnap: Naki SE–Regölyi SE, Dalmand SK–Szakcs SE, Kocsola SC–Majosi SE II, Izmény SE–Závod SE, Báta KSE–Györköny SE, Pusztahencse KSE– Iregszemcsei SE 17. Szabadnapos: Gyapa-Derbi SE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!