Sport

2012.06.15. 13:30

A TEOL.hu olvasói tolnai bajnoki címet várnak

A TEOL.hu olvasói szerint a Tolna VFC lesz az UNIQA megyei I. osztályú focibajnokság aranyérmese.

TEOL/R.G.

Internetes oldalunkon meghirdetett szavazáson a tolnaiak elsőségére a szavazók 51,56 százaléka voksolt, 48,45 százalékuk véli úgy, hogy a Majos lesz a befutó (jobboldali hasábunkban!). A szavazatarányból is látszik, hogy egyáltalán nem lefutott a bajnoki cím sorsa. Így gondolja ez a két csapat edzője is.

– Két ponttal jobban állunk a Tolnánál, de csak egy dolog, hogy nálunk van az előny – nyilatkozta Hosnyánszki Zsolt, a majosiak szakvezetője. – Természetesen az a célunk, hogy ezt az előnyt megőrizzük, de egy ilyen rangadón bármi megtörténhet. Jó csapat a Tolna, nem véletlenül áll a tabella második helyén. A felsőházi rájátszást már megnyertük, de ha szombaton bukunk, akkor a szezon legfontosabb mérkőzését bukjuk el. Nagyon készülünk, mindenki odateszi magát az edzéseken, a rangadón mindenki játszani szeretne. Már az ezüstérem is a majosi foci legnagyobb eredménye lenne, de természetesen mi szeretnénk feltenni a koronát egész éves teljesítményünkre.

– A rájátszásban a Majos nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt – tette hozzá Wiesner József, a tolnaiak edzője. – A majosi csapat gerincét rutinos, magasabb osztályt megjárt futballisták alkotják. Az elmúlt hetekben mi a túlélésért játszottunk. Hétről-hétre egyre meggyőzőbb teljesítményt nyújtott a csapat, , amivel elértük, hogy az utolsó fordulóban, nálunk dől el a bajnoki elsőség sorsa. Sok minden a majosiak mellet szól, de ha fejben jók leszünk, akkor saját közönségünk támogatásával megszerezhetjük a bajnoki aranyérmet. 

UNIQA megyei I. osztály. Tolna VFC–Majosi SE. Tolna, szombat, 17 óra. V: Szommer (Kis Z., Verbászi P.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!