Sport

2012.06.07. 16:21

Izgalommentes dorogi címvédés

A Keleti csoport küzdelmei tartogattak nagyobb izgalmakat a megye kettes focibajnokságban. Összefoglaltuk az előző évad történéseit.

TN-összeállítás

A huszonöt fordulón keresztül vezető Madocsa az utolsó meccs 93. percében veszítette el az aranyérmet, amely így a Dunaszentgyörgy ölébe pottyant. A madocsaiak végül az ezüstről is lecsúsztak, ezt a Sióagárd kaparintotta meg.

Nyugaton a Kisdorog nem adott esélyt a riválisoknak, már a bajnokság vége előtt három körrel bebiztosította elsőségét, amivel megvédte bajnoki címét. Az ezüst a Nagymányoké, a bronz itt a Hőgyészé lett. Az ifiknél Zombára és Nagymányokra kerültek az aranyak.

A góllövőlisták élcsoportja, felnőttek. Keleti csoport, 43 gólos: Miklós László (Bátaapáti), 41 gólos: Böde István (Madocsa), 29 gólos: Tóth Attila (Sióagárd), 22 gólos: Miholics Milán (Dunakömlőd), 21 gólos: Krepsz Krisztián (Dunaszentgyörgy).

Nyugati csoport, 32 gólos: Horváth Gábor (Kisdorog), 29 gólos: Simon József (Gyönk), 28 gólos: Papp Gábor (Magyarkeszi), 27 gólos: Horváth Péter (Kisdorog), 21 gólos: Czékmány Bálint (Nagymányok), Simon Tibor (Gyönk).

Ifjúságiak, Keleti csoport, 50 gólos: Hegedűs Csaba (Mórágy), 42 gólos: Kapás Bálint (Kajdacs), 36 gólos: Király Patrik (Kajdacs), 35 gólos: Póra Dániel (Zomba), 28 gólos: Csemer Tamás (Dunakömlőd), Szatmári Péter (Fadd), Kovács Kevin (Mórágy). Nyugati csoport, 61 gólos: Varga Richárd (Simontornya), 41 gólos: Kovács Rómeó (Kaposszekcső-Csikóstőttős), 36 gólos: Kertész Tamás (Magyarkeszi), 31 gólos: Páli Alex (Kisdorog), 30 gólos: Eszényi Dominik (Hőgyész).

TN-összeállítás -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!