Sport

2012.06.30. 12:12

Kulcsár Dávid lehet a paksiak harmadik nyári szerzeménye

Izraeli és román ellenféllel is játszik a felkészülési időszakban az MVM Paks NB I-es futballcsapata.

TEOL

Kis Károly együttese a tiszaújvárosi edzőtáborban (az atomvárosiak július 9-én utaznak), július 14-én, szombaton 10 órakor csap össze a Luceafarul Oradeával. A román együttes a másodosztályban játszik, ez lesz a paksiak utolsó felkészülési mérkőzése az edzőtáborban. Az izraeliekkel négy nappal később csapnak össze Vayerék, akik július 18-án, Telkiben játszanak az első vonalban szereplő Ironi Ashdoddal (kezdés: 17 óra).

A paksiakkal kapcsolatos információ, hogy a klub nagyon közel van Kulcsár Dávid megszerzéséhez. A játékos a Böde-üzlet keretében kerülhet Paksra, a Fradi még Böde leigazolása előtt „tette a csomagba” Kulcsárt, aki balhátvédet és baloldali futót is tud játszani, tehát biztosan jól jön majd a védelem átalakítását, megújítását tervező Kis Károlynak, hogy eggyel több kreatív játékossal tud számolni.

A 24 éves futballista érkezéséről Haraszti Zsolt ügyvezető egyelőre nem tudott konkrétumokkal szolgálni. „Továbbra is napirenden van Kulcsár leigazolása, de egyelőre még nincs megállapodás, nincs aláírt szerződés. Néhány napon belül azonban le fog zárulni a játékos ügye.”

TEOL -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!