Sport

2013.07.17. 14:55

Vízilabdakapu lehet a szemétből

Júliusban a Szekszárdi Vízmű SE vízilabda-szakosztálya az Alisca Terra Kft. kampányának kedvezményezettje – hangzott el a fürdőben tartott keddi sajtótájékoztatón.

TEOL/B.L.

Az önkormányzati cég civil szervezetek támogatását tűzte ki célul új koncepciójában. A „Hulladékból adományt” akció keretében arra ösztönzik a lakosságot, hogy az otthon keletkezett hulladékukat szelektáltan vigyék el a hozzájuk legközelebb található hulladékudvarba. Minden hónapban egy adott szervezet számára gyűlnek az adományok. [caption id="" align="alignleft" width="334"] A fiatal pólósok bemutatót is tartottak Sóvári Gábor edző irányításával (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

A beérkezett szelektált hulladékot forintosítják, és az összeget 12 szekszárdi civil szervezetnek utalják át. – Így a hulladék kétszer hasznosul: egyrészt nem szennyezi a környezetet, másrészt felajánlásként szervezetek kapják a pénzt – mondta Kővári Ildikó, a cég kommunikációs munkatársa.

Csillag Balázs, a Sportközpont NKft. ügyvezető igazgatója hozzátette: szeptemberben pályázati pénzből vízilabdakapukat és kötélzetet vásárolnak, ehhez kell az önerő. – Ősztől a gyerekcsapat a regionális bajnokságban indul, ahol a tisztes helytállás a cél – nyilatkozta Sóvári Gábor edző. A kuparendszerben zajló erőpróbákon ütőképes együttest szeretnének kialakítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!