Sport

2013.10.15. 15:57

Megye három: Tóth Bera és Végh repítette a Regölyt

A megyei III. osztályú focibajnokságban három játékos lőtt mesterhármast, a 19 éves kajdacsi Kapás Bálint pedig - a második játékrész elején öt perc alatt hármat gurítva - egymaga döntötte el csapata Gyapa elleni bajnoki mérkőzését.

TEOL/B.L.

Újabb sikerével már második a Nagymányok II alakulata, a Györkönyben öt gombócot beszedő Dalmand lecsúszott a dobogóról. Kisebb meglepetés a Tolnanémedi magabiztos győzelme a Majos II ellen. Az éllovas Regöly hátrányból fordítva – a szünet után 13 perc alatt négyet vágva - diadalmaskodott a Pusztahencse otthonában, Tóth Bera Róbert és Végh Gábor is hármat vágott.  

A 9. forduló eredményei. Kajdacs–Gyapa 6-3 (1-0). Kajdacs. V: Kardos. Gól: Kapás 4, Orsós D., Lengyel J., illete Wolf 2, Sallai.
Kocsola–Nagymányok II 1-3 (1-1). Kocsola. V: Botos. Gól: Fehérvári, illetve Horváth B. 2, Steib.
Tolnanémedi–Majos II 4-0 (1-0). Tolnanémedi. V: Horváth T. Gól: Kiss I. 2, Kiss D., Kovács Z.
Pusztahencse–Regöly 4-6 (2-1). Pusztahencse. V: Antal I. Gól: Hanák 2, Gondos, Kovács D., illetve Tóth Bera 3, Végh G. 3.
Gyönk–Szakcs 6-1 (2-0). Gyönk. V: Botos. Gól: Haraszti I. 3, Gregor Z. 2, Borbély Zs., illetve Léber.
Györköny–Dalmand 5-0 (4-0). Györköny. V: Weitner Á. Gól: Szucskó 2, Deák 2, Kungel (öngól).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!