Sport

2014.09.30. 16:46

Ennél azért többre számítottak

Meglepően sima vereséget szenvedett az NB I-es Brand Mission Tolna-Mözs a BME együttesétől. Nincs mit szépíteni rajta, az idény leggyengébb játékával rukkoltak elő a tolnaiak.

TEOL/R.G.

Nem voltak jók az előjelek. A csapat elsőszámú kapusa, Hunkó Zsófia külföldön van, Ficsór Mónika nem állhatott rendelkezésre, így egy újoncnak kellett beállnia a kapuba. Hodován Edit sérülten vállalta a játékot, Folk Renátát megcsípte egy darázs, dagadt bokával pedig nem ért sokat, testvérét, Zsuzsát pedig az előző körben kiállították, így ő csak a lelátóról nézhette a meccset.

Ezt a találkozót azonban így is illett volna behúzniuk a tolnaiaknak, ezzel szemben esélyük sem volt. Az előző hazai meccsen helyzetek sokaságát dolgozták ki Simon Bogiék, ezúttal mindössze három lehetőségük akadt az első félidőben, s ha a 15 éves Heitzmann Nikolett nem véd ilyen jól, akár súlyos(abb) vereség is kinézhetett volna a Tolnának. A szünet után szinte első támadásából betalált a BME, de aztán Fábián Rebeka szemfüles góljával sikerült a szépítés.

A feltámadási reményeket Szekér Anita bombagólja oszlatta szét, a tolnaiak sorsát az éppen itt nevelkedett Ganczer Hajnalka második találata pecsételte meg végérvényesen. „Fegyelmezetlen védekezés és pontatlan kontrák mellett nyuszik módjára futtbaloztunk. Egyetlen pozitívuma a mérkőzésnek, fiatal kapusunk teljesítménye, aki az első percek bizonytalansága után szép védések sorozatát mutatta be” – értékelt Frank Tamás szakmai igazgató.

Női futsal NB I, 3. forduló. Brand Mission Tolna-Mözs–BME FC 1–4 (0–1). Tolna, V: Éreth A. (id. Rácz Z., Sipos L.). Tolna-Mözs: Heitzmann – Maláti D., Hodován, Buchmüller P., Simon B. Csere: Varga A., Fábián R., Mausz R., Folk R. Szakmai igazgató: Frank Tamás. Gól: Fábián R. (31.), illetve Ganczer (1., 39.), Fábián D. (21.), Szekér (32.).
További eredmények: Hajdúböszörmény–DVTK 5–2, Rába ETO–Univerzum 4–2. Október 9.: ELTE–Astra.
A bajnokság állása a 3. forduló után: 1. Hajdúböszörmény TE 9 (26–5), 2. Rába ETO 9 (16–5), 3. BME FC 6 (10–5), 4. Astra Kiskinfélegyháza 3 (6–8), 5. DVTK-Vénusz 3 (7–11), 6. Brand Mission Tolna-Mözs 1 (7–13), 7. Univerzum 1 (9–20), 8. ELTE-BEAC 0 (1–15) ponttal. Megjegyzés: az Astra és az ELTE két mérkőzést játszott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!