Sport

2015.07.04. 14:03

Teveli focisiker a kisdorogi jubileumon

A teveli öregfiúk sikerével zárult a Kisdorogi Sportegyesület hatvanadik születésnapja alkalmával megrendezett jubileumi futballtorna.

B. S.

A teveliek a kétszer húszperces meccsekből álló kupa elődöntőjében a bonyhádiakat verték meg 2–1-re, a másik ágon a zombaiak 6–3-ra múlták felül a házigazdát. A harmadik helyért rendezett találkozón sem jutott több sikerélmény az „ünnepelteknek”, a bonyhádiak 5–0-ra nyertek, így övék lett a bronzérem. A döntőben a Tevel 4–1-re győzött a Zomba ellen. Látványos gólokban, szép cselekben nem volt hiány, szerencsére idén nem verte el az eső az ünnepséget, amelyre nagyon sokan eljöttek, hogy felelevenítsék a múltat, a régi szép emlékeket.

Klein Mihály polgármesternek volt miről beszélnie megnyitójában, szép számmal jutottak sikerek a KSE-nek a múltban – hogy mást ne említsünk, a futballcsapat éveken át játszott az NB-s bajnokságokban. A faluvezető nem felejtett el megemlékezni azokról sem, akik már nem lehettek ott az ünneplőkkel. A focitornát követően a játékosok és szurkolók egy közös vacsora mellett nosztalgiáztak. „Köszönjük mindenkinek, akik eljöttek, velünk ünnepeltek, és emlékezetessé tették ezt a napot” – mondta Szabó Vendel, az esemény szervezője.

Címkék#Kisdorog
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!