Kosárlabda

2021.12.15. 11:54

Nem tudtak négyről ötre lépni

A Dombóvári KKE hazai pályán tíz ponttal kapott ki a szombathelyiektől, ezzel négy győzelem után szenvedett ismét vereséget a férfi NB II.-es bajnokságban. 

T. N.

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

„Azt hiszem, hogy a szezon legrosszabb játékát produkáltunk ezen a találkozón. Ez talán az én felelősségem is, hiszen nem tudtunk kellőképpen felkészülni ellenfelünkből. Két dolgot tudnék kiemelni, ami pozitívum volt, az egyik, hogy megnyertük a lepattanócsatát, s ebben előrébb tudtunk lépni, a másik, hogy nem sérült meg két kulcsjátékosom. Négy győzelem után bíztam abban, hogy meglesz az ötödök, de ilyen a sport, egyszer fent, egyszer pedig lent. Most úgy érzem, kisebb gödörbe kerültünk, de azon fogunk dolgozni, hogy ebből minél előbb, már a következő találkozónkon kijöjjünk” - értékelte a mérkőzést a klub honlapján Szilágyi Tamás vezetőedző. 

Férfi NB II., Nyugati csoport, a 9. fordulóban

Dombóvári Kosársuli KE–Szombathelyi Egyetem SE 56–66 (12–15,11–16,24–17,9–18). Dombóvár, Szuhay-Sportközpont. Vezette: Fleischmann, Szecsődi. Dombóvár: Takács A. 10/9, Reizinger 12/6, Kőnig 14/12, Roósz, Pölöske K. 8. Cserék: Tóth K. 12/6, Fehérvári, Óliás, Kalocsa, Katatics, Barabás Á., Lép A. 

A 4/5-ös győzelem- és vereségmutatóval hetedik DKKE szombaton 18 órától a 4/4-gyel közvetlenül előttük álló Dávid Kornál KA-t fogadja. 

Címkék#DKSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!