Megyei II. osztály

2019.08.05. 11:08

A bajnok az utolsót fogadja a nyitányon

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

A Magyar Labdarúgó-szövetség Tolna Megyei Igazgatósága a megyei élvonalbeli bajnokság után elkészítette a másodosztály menetrendjét is. Ebből kiderül, hogy az augusztus 17–18-i nyitófordulóban a címvédő Bonyhád-Börzsöny SE az előző idény sereghajtóját, a Pincehelyi ATE-t fogadja.

A tavalyi helyezések alapján a Mórágy-Tolna II-Bogyiszló, a Fadd-Szekszárd II és a Madocsa-Kisdorog mérkőzés is rangadónak tűnik. Érdekesség, hogy az MLSZ adatbankja szerint augusztus 21-én, szerdán rendezik a második forduló mérkőzéseit.

Megyei II. osztály, 1. forduló. Augusztus 17., szombat: Gerjeni SK–Bölcskei SE 17 óra, Bonyhád-Börzsöny SE–Pincehelyi ATE 17 óra, Kölesdi SE–Dunakömlődi SE 17 óra, Faddi SE–Szekszárdi UFC II 17 óra. Augusztus 18., vasárnap: Mórágyi SE–Tolna VFC II-Bogyiszló 17 óra, Madocsa–Kisdorogi FC 17 óra, Kaposszekcső-Csikóstőttősi KSE-Nagymányoki SE 17 óra, Aparhanti SE–Őcsény SK (Mucsfán) 17 óra. A páratlan létszám miatt a Simontornya TC szabadnappal indítja a bajnokságot.

A bajnoki programot lapunkban is közöljük, amint a rajt előtti hagyományos ligaértekezleten véglegesítik.

A hétvégén MK-selejtezővel kezdődik az idény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!