teremfoci

2018.12.30. 18:31

A Baka győzött a Suli-kupán

Balázs László

Fotó: TN

Az idei évben négy csapat részvételével rendezték meg az 1987-ben útjára indított bátaszéki Suli-kupa elnevezésű gyermeklabdarúgó-tornát a Kalász János Sportcsarnokban. A Szekszárdi Baka István Általános Iskola csapata Enyedi Attila testnevelő vezetésével veretlenül végzett az első helyen.

A kupa végeredménye: 1. Szekszárdi Baka István Általános Iskola, 2. Bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskola, 3. Kölesd, 4. Somberek.

A legjobb játékosnak járó különdíjat Takács Domán (Baka iskola) vehette át.

A győztes csapat tagjai: Fricsi Szabolcs, Czingelly Rudolf, Döbrösy Bese, Takács Domán, Enyedi Attila testnevelő. Elöl: Till Márton és Katona Balázs.

Január 26-án, szombaton a Bátaszék SE rendezi meg a Kalász János-kupát, amelyre a Baka Iskola III. korcsoportos együttese címvédőként utazik. A szekszárdi suli csapatára nem vár könnyű feladat, ha meg akarja védeni elsőségét, hiszen a szervezők neves klubok (Paksi FC, Pécsi MFC, Újpest FC, Szabadka) korosztályos gárdáit hívták meg az eseményre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!