Strandfoci

2019.07.24. 21:29

A favoritot is legyőzte, és elsőként zárt a Bonyhád

A Bonyhád BFC minden mérkőzését megnyerte a záró körben, közte az addig veretlen Újhartyán elleni rangadót is, így az élen zárt.

Munkatársainktól

Fotó: Beküldött kép

A völgységiek már az első meccsen bebiztosították helyüket a rájátszásban a Lupa Beach elleni 4–2-es sikerükkel. Aztán egy kicsit nehezebben, de a Garvittax csapatát is legyőzték (4–3), majd pedig valóságos gólfesztivált rendeztek a Debreceni Egyetem ellen (20–1).

Parádés teljesítményének köszönhetően Bölcsföldi Zoltán csapata úgy várhatta az Újhartyán elleni meccset, hogy ha nyer, első helyen zárja az alapszakaszt. Igazi csúcsrangadóra volt kilátás, nem véletlenül tűzte műsorára a rangadót a DigiSport televízió.

Érdekes derbinek ígérkezett a rangadó, hiszen amíg a Bonyhádban csupa saját nevelésű játékos lépett pályára, addig az ellenfél jócskán megerősítette keretét a bajnokságra. A magyar válogatottakon kívül náluk játszik például a német válogatottsági rekorder Oliver Romrig, de spanyol válogatottal is bírnak az újhartyániak. Az ÚVSE nagyjából simán megverte korábban a rekordbajnok Goldwint és a címvédő ESC Gyöngyöst is. A rangadó a várakozásoknak megfelelően remek mérkőzést hozott, két kezdeményező, bátran támadó csapattal, sok szebbnél szebb góllal. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd 6–6 után robbantott a Bonyhád és három gólos előnyre tett szert, ahonnan már nem volt visszaút az ellenfél számára.

A rangadó megnyerésével megszerezte az alapszakasz első helyét a Bonyhád, de azzal Bölcsföldi Zoltán „fiai” is tisztában vannak, hogy a július 27-én és 28-án esedékes döntőkön újabb bravúrokra lesz szükség a jó eredményhez. A bajnokság szuperdöntőjének beharangozóját pénteki számunkban olvashatják, a mérkőzéseket élőben közvetíti majd a DigiSport.

Az alapszakasz végeredménye

1. Bonyhád BFC 17,

2. Újhartyán 17,

3. Gyöngyös 15,

4. Goldwin Pluss 12,

5. Bodon FC 9,

6. Lupa Beach 6,

7. Garvittax 6,

8. Debreceni Egyetemi AC 0 pont.

A góllövőlista:

18 gólos: Oliver Romrig (Újhartyán),

17 gólos: Máté Róbert (Bonyhád),

15 gólos: Makszim Kizsnyiak (Bodon),

11 gólos: Wirth Dániel (Bonyhád), Rutai Balázs (Goldwin Pluss).

Ezekkel az eredményekkel lett alapszakasz-győztes a völgységi együttes

Bonyhád BFC–Lupa Beach Football Factor 4–2 (0–1, 1–1, 3–0). Bonyhád: Szabó Sz., Komáromi – Máté R., Völgyi, Szlama, Sebestyén N., Preininger, Tamás Á., Sásdi B., Wirth, Ágics, Máté N. Gól: Sebestyén N. (2), Wirth, Ágics, illetve Horváth Sz., Mányi D.

Bonyhád BFC–Titánium Alapítvány Zebegény Garvittax 4–3 (1–0, 1–2, 2–1)

Bonyhád BFC: Szabó Sz., Komáromi – Máté R., Völgyi, Szlama, Sebestyén N., Adorján, Mérges, Sásdi B., Wirth, Ágics, Máté N. Gól: Máté R. (2), Ágics, Völgyi, illetve Kovács A. (2), Bocsev.

Bonyhád BFC–DEAC 20–1 (10–1, 3–0, 7–0).

Bonyhád BFC: Szabó Sz., Komáromi – Máté R., Sebestyén N., Adorján, Mérges, Sásdi B., Wirth, Preininger, Tamás Á., Máté N. Gól: Máté R. (7), Wirth (4), Sebestyén N. (3), Sásdi B. (2), Máté N. (2), Komáromi, Mérges ill. Nyeste

Bonyhád BFC–Újhartyán VSE 9–7 (2–3, 4–2, 3–2)

Bonyhád BFC: Szabó Sz., Komáromi – Máté R., Sebestyén N., Adorján, Völgyi, Szlama, Sásdi B., Wirth, Preininger, Tamás Á., Máté N. A bonyhádi gólszerzők: Wirth (3), Völgyi (2), Máté R., Tamás Á., Máté N., Sebestyén N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!