kosárlabda

2019.08.07. 07:00

A harmadik ASE-légiós is amerikai

Berg Sándor

Franklin Howard személyében egyes és kettes poszton is bevethető amerikaival erősítette meg keretét a férfiélvonalban szereplő Atomerőmű SE, adta hírül a klub hivatalos oldala.

A 22 éves, 196 centiméteres és 93 kilós játékos a Syracuse egyetemi csapatától, az Orange-től érkezik Paksra. Howard idén megfordult a Washington Wizards és a Sacramento Kings nyári táborában is, azonban a 2019-es játékosbörzéről (draft) nem sikerült a profi ligába (NBA) kerülnie.

Fotó: ASE

Az elmúlt szezonban 8,9 pontot, 2,9 gólpasszt és 2 lepattanót átlagolt a „narancssárgák” mezében az egyetemi bajnokságban (NCAA).

Howard mellett a szintén amerikai Jeremy Harris, valamint Lóránt Péter és Kis Raul érkezett eddig Paksra, a tavalyi keretből Shannon Evansre, Kovács Ákosra, Eilingsfeld Jánosra, Horváth Kristófra, Kalmár Viktorra, Pajor Dávidra és Szalai Milánra számíthat Dzunics Braniszlav.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!