kosárlabda

2017.10.26. 10:07

A látvánnyal sem volt most adós a Bonyhád

 Bevehetetlen várnak tűnik egyelőre a Bonyhádi KSE ideiglenes otthona, a zombai sportcsarnok, ahol a negyedik mérkőzésén is veretlen maradt a völgységi gárda.

Berg Sándor

Komoly erőfelmérő várt pedig Morgen Frigyes csapatára, amely a fiatalokkal felálló, atletikus Tehetséges Fiatalok-Budapest együttesét látta vendégül.

Mindezek ellenére végig dominált a BKSE, amely elsősorban Somogyfoki Péter (19 pont, 7 lepattanó, 4 gólpassz) és testvére, a fővárosiaktól nyáron érkezett Szabolcs (14 pont, 5 lepattanó) jó játékának köszönhette a sikert.

„Habár eddig valamennyi meccsünket megnyertük otthon, adósak voltunk a látványos, magabiztos játékkal – fogalmazott Morgen Frigyes. – Mind védekezésben, mind támadásban sikerült javulnunk, s Jilling László visszatérésével új pillért is kapott a csapat, ami a legjobbkor jött számunkra” – tette hozzá.

Férfi-NB I/B, Piros csoport, 6. forduló. Knipl Kft. Bonyhádi KSE–TF-Budapest 76-65 (18-18, 29-11, 16-20, 13-16). Bonyhád: Somogyfoki P. 19/3, Baki 10/3, Gébert 2, Faragó 5/3, Somogyfoki Sz. 14. Csere: Kovács B., Gombos 11, Tömösváry 6, Pechár, Fetzer, Dávid, Jilling 9/9.

A folytatás sem ígérkezik könnyűnek, pénteken Miskolcra látogatnak Bakiék (17.30 óra). „A borsodiak minden poszton két ugyanolyan képességű játékost tudnak felmutatni. Brusztolós meccsre számítok, a hazaiak mindenképpen nyerni akarnak odahaza, de mi is meg szeretnék szakítani az idegenbeli nyeretlenségünket. Az eddigi legkeményebb mérkőzésre számítok” – jegyezte meg Morgen Frigyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!